MIDSUMMER IN STOCKHOLM


Fineste Frida @fridaoj


@Capture_it_today

Midsommerfeiring i Stockholm hos Frida, åååh det var fint det. Midsommer i Sverige er jo som 17.mai i Norge, her feires det ja! Men det er helligdag både fredag og lørdag, så det meste er stengt og de fleste er ute på landet og feirer. Byen var derfor ganske så rolig. Fredagen stod vi opp tidlig, ut på en liten løpetur med mål om å plukke blomster og lage blomsterkrans. Det var vanskeligere enn jeg husket, men vi fikk da til noe til slutt. Så tok vi båt ut til en øy og spiste mat, så litt på feiringen med musikk og dans rundt denne blomsterpålen, solte oss på berget og drakk rosé, før vi tok båten tilbake til byen igjen. Vi tok det ganske rolig den kvelden og koste oss med vin og gode samtaler, bare oss to. Lørdagen tok vi med kameraet og ruslet litt rundt i byen, tullet med en kelner og fikk gratis kaffe, og møtte noen venner på en Libanesisk restaurant hvor vi ble sittende i flere timer og skravle og spise. Buffet, nam! På kvelden drakk vi vin i parken og var ute og danset med den samme gjengen. Ahhh en veldig veldig fin helg, og endelig litt sommersteming, det gjorde godt!

Kan jo innrømme at mandagen var litt blå, med mangel på både energi og motivasjon, men det er vell lov i blandt? Ikke noe grunn til å grave seg ned i jorda for det. Fikk da gjort det viktigste som måtte gjøres, resten ble utsatt og byttet ut med de siste episodene av SKAM i senga. Helt innafor, til og med midt på en ellers vanlig mandag. I dag har vi tappet kombucha igjen, også er det bare å bruke resten av uka til å catche up den never ending to-do lista. Men det er endelig meldt fint vær noen dager, hurraaa, så da er det bare å komme seg opp tidlig, få gjort unna det viktigste, også ut å nyte sola. Det har jo vært så himla shitty vær, at når det først blir fint, skal jeg love deg at det blir prioritert å ut i sola! Det er jo nettopp det som er fordelen med å være selvstendig næringsdrivende, er det ikke det da? 😉

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha Midsummer celebration in Sweden is like the Norwegian national day, they celebrate for sure! I went to Stockholm to visit my friend Frida this weekend, and we had such a nice time. The city was quite calm since it´s holiday in Sweden those days, and most people go out to the countryside to celebrate, but we had a nice time anyways. We went to an island, drank wine in the park, ate Libanese food and went out dancing with Fridas friends. A very nice and summery weekend, finally, sooo needed! Now, it´s back to work. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *