DRØMMEDAG PÅ SHOOT MED RUN&RELAX


Hår og sminke av Marthe Hesvik / Stylemanagement, assistert av Susanne Johnsen 

God morgen!
Nå er jeg hjemme igjen etter to solfylte dager i Oslo. Det føltes nesten som en expressferie til syden, men det var faktisk bare for jobb.Var først på to møter på tirsdag, før trappeintervaller med Ane i «favorittrappen» vår. Den ligger litt gjemt mellom noen trær i Nydalen, (litt oppom VGS, ved elva.. eeh, det er bare å lete) og er helt perfekt til intervaller. Vi pleide å ofte å løpe der da jeg bodde i Oslo, så det var fint å være tilbake. Gode minner, men fyyyytti så vondt. Syrefest til tusen. Gikk på en liten smell allerede første runde (tydeligvis ikke nok oppvarming..), og skjønte ikke hvordan vi skulle klare oss gjennom 10 runder. Men det ble heldigvis litt lettere etter hvert, og vi klarte å gjennomføre. Merket at det var lenge siden sist for å si det sånn. Så et hot tips der altså, om du bor i Oslo… trappa i Nydalen. Avsluttet kvelden med grilling og vin i solnedgangen på verandaen til Ane, aaahhh.

I går var jeg på fotoshoot med Run&Relax igjen, denne gangen for SS18 kolleksjonen, ute på en veldig kul location. Jeg og selveste Vibeke Klemetsen var modeller. Og Vibeke… fy for ei dame altså, bare helt RÅ, på alle måter! #Forbilde. Både location, kolleksjonen og styling var dødskult! Kunne ikke vise for mye behind the scenes-bilder fra dagen, siden det enda skal være litt hemmelig, så dere får nesten bare vente til våren, tror det blir dritkule bilder. Bra team og strålende sol var det i tillegg… yes ass, drømmedag på jobb.

Nå er det back to work her hjemme. Flinkeste Luca har vært hjemme og jobbet som en helt, og laget kombucha mens jeg har vær borte. For en mann <3 I morgen kommer forresten ukas matinspo igjen, I promise, about time.

 FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *