Bør vell egentlig bytte navn på dette innlegget til «månedens» matinspo, snart.. men men, la gå. Det ble plutselig tur til hytta på fredag, så dette innlegget som jeg egentlig hadde lovet skulle komme på fredag, ble utsatt til i dag. Det passer vell i grunn bedre, siden man som regel er mere gira på litt annen helgekos når fredagen melder sin ankomst. Nå er vi hjemme fra hytta igjen, og det var veldig deilig og etterlengtet med en miniferie på fjellet for å lade batteriene.


Et avbrekk i fjellluft, med fjelltur og fisking gjorde susen. Vi starter ny uke allerede i dag, med tapping av kombucha, og da passer det også bra med litt inspo til ukas hverdagsmat igjen.

Sauepølse fra nabon, og salat
Stekt egg, bacon, avokado, ramsløkmajones og frøknekkebrød
Røkt laks, oliven, og det jeg har hatt helt hekta på i det siste; rosenkål stekt i kokosolje og havsalt! MÅ prøves!
Grillet kjøtt, ovnsstekte potetbåter og salat med granateple

Eggerøre, salat og ramsløkmajones
Stekt sei og salat
Eggerøre, stekt bacon, avokado og tomat
Eggerøre og knekkebrød med smør, avokado og chilikrydder
Som vanlig; enkel, sunn og mettende mat som fungerer både som frokost, lunsj, middag eller kvelds, I don´t mind. Ganske typisk Marenmat.
FB Maren Aasen IG maren_aasen Snapchat mareneaa YouTube Maren Aasen Surf Kombucha