NOEN IHERB-FAVORITTER

Om du aldri har hørt om iHerb.com før, så er det en genial nettside med masse utvalg av kosttilskudd, helsekostbrodukter og diverese naturlige(re) skjønnhetsprodukter som man ikke får tak i i Norge, eller til en billigere pris. Jeg shopper ikke veldig mye der, men jevnlig, noen ting som går igjen. Når jeg er i Portugal hamstrer jeg høydose C-vitamin og D-vitamin, i tillegg til supermat som chlorella, maca, matcha osv. Det hender jeg bestiller det på iHerb også om jeg blir tom, men her er i alle fall det jeg handler «fast». Jeg kan heller komme med flere favoritter senere. Et viktig tips er uansett å holde seg under 350kr inkludert frakt, så slipper du toll! Bestill derfor heller flere små pakker enn én stor. Du kan velge frakt etter pris og dager forventet levering. Klikk deg inn her og bruk koden RGC867 for 5% rabatt ved bestilling.

1. Yerba Mate
Bruker den som alternativ til kaffe innimellom. Har skrevet om den før HER. Har digget og brukt akkurat denne typen i pulverform i typ fire år. Synes ikke teposene blir helt det samme. Drikker den som te/kaffe, ren som den er, eller med mandelmelk, kokosolje og kollagen.

2DandyBlend
Også alternativ til kaffe, men er ikke oppkvikkende sånn som yerba mate. Skrevet om før HER.

3. Kollagen – viktigste proteinet i bindevevet. Dette er pulver som ikke smaker noe, blander seg lett ut i både kald og varm drikke, og er bra for blandt annet tarmen, hud, negler, ledd, bein og brusk. Denne kan blandes inn i det meste, og jeg bruker den stort sett i smoothie, kaffe og te.

4. Schmidt´s deodorant
En natrulig deodorant uten aluminium, alkohol, parabener osv. Selvfølgelig ikke like effektiv som de med alt det, men den fungerer bra nok for min del, og helt klart en av de bedre naturlige variantene jeg har prøvd. Også elsker jeg duften av bergamot da! Har også bergamotolje som jeg har i badekaret eller blandet med andre nøytale kroppsoljer.

5. ACURE Volume shampoo og conditioner
Nå er det jo forskjell på hårtyper og hva man liker og ikke liker når det kommer til hårvask, men altså hallooo så fluffy og voluminøst hår jeg får av denne. POFF. Love it! Takler ikke når håret mitt er glatt, blankt og flatt. Æææh, vil heller ha fluff og liv. Og at denne er uten de verste kjemikaliene er jo et stort pluss. Kanskje litt merkelig at det lunkter mint?… men det har jeg blitt vant til.

Så det var noen favoritter som jeg ofte bestiller. Klikket hjem nettopp dette igjen i dag, fordelt på to pakker. Så er det bare å vente daaaa. Note to slef: huske å bestille før man er tom. Vil dere ha flere iHerb-tips? Let me know.

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *