VLOG: SUPERPANCAKES AND A WORKOUT

Da er jeg hjemme igjen og back on track med jobb (og forhåpentligvis trening i dag) etter en fin helg i Sandefjord, Tønsberg oog Oslo. Fartet litt rundt og møtte venninner, og ikke minst joinet årets sommerparty til en av gjengene. Og det skal jeg si, det var skikkelig opplegg altså. Med lag, kostymer (vi hadde baseball-tema, sjekk insta sier jeg bare), fem timer med konkurranser, grilling og party helt til neste morgen. Veeldig gøy, men det ble en litt sliten start på denne uka kan man si. Uansett verdt det.

Har også endelig klart å snekre sammen en ny videoblogg, med litt trening og matinspo. Definitivt ikke filmet i helga, men for et par uker siden. Jæjæ trykk playyyyy da, og… la den inspirere? Forhåpentligvis. Sjekk også YouTubekanalen min HER for flere filmer, og trykk abonneeeeer plizzz 😀 (Selvfølgelig HELT gratis).

Oppskrift på pannekakene finner du HER. Og nesten helt samme oppskrift på sååå digge vafler finner du HER. Som jeg sa i videoen, og som dere har sett på snapp… det går MYE i superpannekaker- og vafler om dagen ass. Så lettvint og godt, og jeg føler meg BRA etter å ha spist de, ikke oppblåst, stappa, sliten og slapp som jeg fort kan gjøre av vanlige pannekaker og vafler. Også gøy å få snapper av alle som har blirr like hekta som meg, weee =D

Appen jeg brukte heter altså Loaded (noen som har tips til lignende apper?), og treningsøkta så sånn ut, bare at jeg justerte litt på reps. Jeg gjorde altså alle øvelsene (10-15 reps) rett etter hverandre, en liten pause, også startet på nytt igjen, og tok alt tre ganger:

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 

1 kommentar

  1. […] En typisk sånn sirkeltrening med noen av mine favorittøvelser HER […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *