SOMMERTRENING

Ahhh sommer ass. Vi har endelig hatt noen varme, deilige dager i Trøndelag i det siste, og det har gjort godt. Selv om jeg er hjemme og jobber kjenner jeg litt på feriefølelsen likevel, og nyter varme og lange dager så godt jeg kan. Da har det også blitt perioder med litt mindre trening, ikke et bevisst valg, det har bare blitt sånn, rett og slett på grunn av lange jobbdager, og at det har vært deilig å roe litt ned, gjøre andre ting, og bygge opp ny treningsmotivasjon til høsten.


Genser og sko fra getinspired.no (sponset)

Når jeg likevel har fått tid, lyst og ekstra energi til å ta ei lita økt, har det blitt akkurat det jeg har hatt lyst til å gjøre der og da, og ikke noe planlagt. Enten så finner jeg noen økter som andre har lagt ut i sosiale medier, det er jo genialt, slipper å tenke selv! Eller så velger jeg bare ut noen favorittøvelser og kjører de som en sirkeltrening så mange runder jeg orker, gjerne utendørs. Det har også blitt litt løping, yoga og tennis. (Ååh har ikke helt knekt tenniskoden enda altså, teknikken er så vanskelig, også så frustrerende når jeg ikke får det til, men samtidig er det gøy, og ikke minst veldig god trening. Særlig når jeg spiller med Luca som er sjitgod. Såå anbefales å prøve!)

Deler altså litt inspo til sommertrening, ferie eller ei:

– Tips til trening på ferie HER

– En typisk sånn sirkeltrening med noen av mine favorittøvelser HER

– En økt av super-Pia Seeberg HER, og flere økter finner du på YouTubekanalen hennes. Thanx babe <3

– En kjapp og effektiv ute-intervalløkt HER, som er en klar favoritt i sommer

– Ellers finnes det jo flust av apper med kjappe, enkle økter. Søk opp workout eller noe i den duren på app store. (Jeg skal nå ut å teste appen Results som Pia tipset om)

Håper det var noe som fristet her og at du slenger deg med! …eeller ikke, om det frister mere å bare slacken max. Helt innafor det og 🙂

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *