BLUETOOTH HODETELEFONER SOM FAKTISK SITTER GODT

Sponset produkt fra Sudio Sweeden

Dere husker kanskje DISSE  bluetooth hodetelefonene jeg fikk tidligere i år…. Nå har endelig de nye sudio TRE kommet! Jeg har brukt de andre to mye, til forskjellige anledninger og digger de! Men jeg liker ikke å løpe med stort headseth, og de små falt ut når jeg løp, så jeg har ventet på disse nye som har en annen form som visstnok skulle sitte bedre. Og DET gjør de! Har testet litt denne uka og de sitter som støpt! Diiiigg. Også er det så klart veldig deilig at det er bluetooth så man slipper ledningen som slenger. Bra lyd er det også, så veeldig happy med disse!

Dere får 15% rabatt ved bruk av koden sudio_surf ved kjøp i nettbutikken. Det gjelder både sudio TRE  og de andre typene. Flere har allerede bestilt, så jeg gleder meg til å høre hva dere synes. Det er nemlig ikke lett å finne gode bluetooth hodetelefoner som både sitter godt oog ser fine ut altså!

FB Maren Aasen     IG maren_aasen    Snapchat mareneaa    YouTube Maren Aasen    Surf Kombucha 

3 kommentarer

 1. Anette Lislelid

  Jeg bestilte hodetelefoner derfra meg din rabattkode. Det ble en veldig dyr lærepenge. Det blir oppgitt 0 kroner i frakt. I ettertid fikk jeg et krav fra DHL på 190kroner i Mva og 188kroner i fortolling!! Hodetelefonene ble jo mye dyrere enn å bestille i hvilke som helst norsk butikk!!!!

  1. Maren Aasen

   Oj, Anette, det var ikke bra! Jeg sjekker opp hos Sudio rett på nyåret og kommer tilbake til deg!! <3

  2. Maren Aasen

   Hei igjen Anette! Svar fra Sudio; mva og toll er ikke frakt. Så du har fått 0,- i frakt, men hatt uflask å måtte betale toll. Siden Norge ikke er med i EU KAN man ha uflaks å må betale toll. Det skjer veldig sjelden, men det står i vilkårene du godkjente når du bestilte på hjemmesiden…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *