SURF KOMBUCHA – ÅRETS PRODUKT

Da er vi hjemme etter en liten uke i Trondheim og på matfestivalen. Og som mange kanskje har fått med seg; Surf Kombucha vant prisen for årets produkt (åpen klasse)! Sjitt altså, veldig overraskende og utrolig gøy! Det er jo alltid godt å få bekreftelse på at det man lager er bra, så en sånn kåring gir helt klart motivasjon til å stå på videre. Og tusen takk til alle dere følgere (snapchat/blogg) som kom innom og hilste på! Det betyr veldig mye å få møte noen av dere og høre at dere setter pris på det jeg gjør og liker å følge med og blir inspirert til sunn mat og trening <3


 

Du kan forresten også lese om oss i Kamille denne måneden!

I går var jeg helt tom for energi, og føler meg i grunn ganske tom i dag også. Husker det var sånn i fjor også. Det er jo ikke bare de tre dagene vi står på stand som tar på, men alle dagene med jobb og forberedelse før også. Vi har stått på i hele sommer for å klare å lage nok varer til festivalen, og med fult kjør fra morgen til kveld forrige uke, hadde det vært deilig med en skikkelig ferie nå kan du si. Men vi må nok holde ut litt til, det blir ikke noe ferie på meg før i september. Denne uka kommer svigermor da, så da skal vi roe ned litt i alle fall.

Nå skal jeg prøve å komme meg ut på en treningøkt, i håp om at det gir påfyll av energi.

2 kommentarer

 1. Hei
  Jeg lurer på hvor jeg får tak i surf kombucha. Bor i Harstad.
  Med vennlig hilsen
  Nina Holdal

  1. Maren Aasen

   se utsalgssteder på surfkombucha.no 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *