SJOKOSHAKE SOM STILNER SØT-CRAVINGS

Det er på tide at jeg poster min fav sjokoshake som stilner mine søtcravings om de plutselig skulle dukke opp. For jenter, det er vell ikke til å stikke under en stol at av og til, særlig at that time of the month, har vi mer cravings enn vanlig. Vi er jenter, vi har hormoner, vi liker sjokolade, sånn er det bare. Så når denne typen craving melder seg og jeg har lyst på noe søtt, kremete og sjokoladete… da er dette min go-to. Dere har sett den på snapchat flere ganger allerede, men her kommer den sånn for real. Og denne kan jeg lett ha til frokost altså, om ikke noe annet frister, kun sjokolade.

Dessuten inneholder sjokolade en real mengde magnesium, da mener jeg den mørke, rå sjokoladen, ikke sukkerbombene. Så om du har sug etter det kan det være at kroppen skriker etter magnesium. Sooo win win!

Jeg bruker også kokosmelk og eggeplommer i for god næring og nok fett til å holde blodsukkeret stabilt, sånn at jeg faktisk stilner søtsuget, og ikke bare gjør det verre. Jeg velger søtning som stevia og sukrin for å unngå blodsukkersvigninger. Eller litt vaniljeproteinpulver. Du kan så klart bruke annen søtning som honning, agave, dadler eller kanskje banan om du heller ønsker det. Også peanøttsmør da… toppen av kransekaka liksom. Eller til og med røre inn salte peanøtter til slutt. Åhærregud.

FAV SJOKOSHAKE
2 dl kokosmelk (jeg synes denne har best smak)
1-2 eggeplommer
1-2 ss kakaopulver (rå, evt. bakekakao)
1 ss peanøttsmør (sukkerfri)
Søtning etter ønske (stevia, sukrin, honning, agave, banan, søtt proteinpulver osv… smak til)
En liten klype havsalt

Bland alt i en blender eller med stavmikser. Nyyyt.

I know… værsågod.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *