LANSERING AV RUN&RELAX HØSTKOLLEKSJON

Ambassadør for Run&Relax 

Da er jeg straks hjemme igjen etter to små dager i Oslo. I dag har jeg vært i to møter, ett om Surf Kombucha, og ett om noe som dere skal få se i løpet av de neste dagene, noe jeg gleder meg veldig til å vise dere! Tror og håper dere kommer til å like det og sette pris på det.

I går var jeg også en tur hos Run&Relax på lansering av deres nye høstkolleksjon sammen med de andre ambassadørene. SÅ mye fint, som vanlig!

Jakke og vest… disse to ble med meg hjem for å si det sånn. Peeerf til en sporty høst!

Og den rosa sportstoppen! Kolleksjonens søteste spør du meg.


Fargeer! Også digger jeg outfiten Vibeke har på seg. Tightsen var veldig behagelig og litt mer røff med lommer, og  litt annet stoff enn de typiske R&R tightsene. Så den passer bra bra til løping ute i høst.

Sushi, sjampis, fine klær og folk. Yes. Her med Francesca, Lene og Vibeke <3

Kolleksjonen lanseres denne uka, så da er det bare å følge med på nettsiden deres! Og nye kunder kan som vanlig bruke koden maren20 for 20% rabatt!

Nye freshe treningsklær gir i alle fall en liten boost i treningsmotivasjonen for min del. For jeg må si det er delig å være tilbake i gode rutiner etter sommeren. Om du fortsatt henger igjen litt i feriemodus og kosemat, så følg med i morgen, da kommer det litt tips til hvordan du kan kjapt og smertefritt komme tilbake til det gode kostholdet igjen, som gir deg masse energi utover høsten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *