FLERE iHERB-TIPS

Det var mange som likte dette innlegget med mine iHerb-favoritter og ønsket seg flere tips. Som jeg sa sist hamstrer jeg som regel diverse sånne ting når jeg er ute å reiser, de siste gangene i Portugal og USA, så kjøper ikke ofte dette på iHerb, men jeg har funnet frem lignende produkter. Men jo mere jeg leter, jo flere ting kommer jeg på som er fint å kjøpe på iHerb, så først kommer noen tilskudd, også kommer det litt annet snacks neste gang.

Klikk på teksten for å gå rett til hvert enkelt produkt. Bruk rabattkoden RGC867 for 5% rabatt.

1. Et bra multivitamin – for daglig bruk 

2. Magnesiumolje – det smører jeg på tynn hud, som underarmene eller bak knærne, da magnesium har best opptak gjennom huden. Magnesium er krampeløsende, så jeg smører også på magen hvis jeg har mensensmerter, eller man kan smøre rett på legger om man har kramper. Det er også beroligende, så det passer bra å smøre på før man legger seg på kvelden.

3. Magnesium glycinate pulver. Det er mange former for magnesium, men ikke alle har bra opptak i kroppen. Denne er bra, og kan brukes som supplement til oljen. Jeg varierer gjerne mellom kaplser, pulver, olje og magnesiumbad (epsomsalt).

4. Propolis blant annet naturlig antibakteriell og booster immunforsvaret, derfor fin mot forkjølelse. 

5. Vitamin-C – i høyere doser enn du får kjøpt i Norge. Jeg liker å ha dette liggende for å ta om jeg holder på å bli forkjøla. Også for å forebygge. Se hvordan jeg bruker både propolis og C-vitamin HER.

6. Krom – regulerer blodsukker ved å hjelpe insulin å få sukkeret inn i cellene. Kan være fin å bruke i en startperiode ved omlegging av kosthold om man sliter veldig med ustabilt blodsukker og søtsug.

7. Berberin – en urt som også er fin for blodsukkerkontroll

8. l-Lysin – fint å ha i skapet om man sliter med herpesutbrudd rundt munnen. 1000 mg morgen og kveld, i tillegg til c-vitamin og sink med en gang man kjenner det prikker. (Og 100% teatreeolje, evt. salve fra apoteket rett på der man kjenner det prikker).

9. Tea tree 100%er naturlig antibakteriell og kan blant annet brukes på herpessår, myggstikk og andre småsår.

Det var noen jeg kom på i farta som jeg liker å ha tilgjengelig. Så kommer det litt supermat og sånt no´neste gang. Kommenter gjerne under om du har noen andre iHerb-favoritter! Alltid nysgjerrig på å se hva andre kjøper!

2 kommentarer

  1. Hei! Når jeg trykker på c-vitamin kommer det opp magnesium i stede. Kan du endre det eller skrive hvilken c-vitamin du bruker? 🙂

    1. Maren Aasen

      Ojsann, nå er det endret :)) Takk for at du sa i fra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *