JEG HAR BLITT ELLE-BLOGGER!

Weee ååh dette har jeg gledet meg til å dele! Endelig kan jeg avsløre at jeg har blitt en av få ELLE-bloggere! Første steg var jo å bli en del av Unites Influencers som dere har sett, og nå finner dere meg altså også på ELLE.no, sammen med et knippe andre flotte, flinke damer. Jeg blogger som før om mat, ernæring, helse og trening, også finner du andre profiler innen blant annet livsstil, skjønnhet, mote, reise og interiør.

Jeg fortsetter som før, men med enda hyppigere innlegg, og mere og bedre innhold til dere! Så da er det bare å ta turen innom her titt og ofte, også blir jeg suuperglad for alle kommentarer, tilbakemeldinger og tips om hva dere vil ha mer av! Det blir også mere video, og den første kommer allerede i dag! Har jo flere videoer liggende ute på min YouTubekanal allerede, HER.

Veldig stas å få lov å samarbeide med så dyktige folk <3
Husk å sjekk innom for video litt senere!

2 kommentarer

  1. Gratulerer! Og velfortjent! Elle har fått en rå blogger med på laget i deg :*

    1. Maren Aasen

      Takk for det 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *