PODCASTFAVORITTER AKKURAT NÅ

Med mange timer jobb alene hører jeg MYE podcast. Jeg har ved flere anledninger nevnt favoritter, men det var ønske om en oppdatert liste. Så her kommer de som er mine favoritter akkurat nå, både gamle og nye:

HVERDAG OG HUMOR

Synnøve og Vanessa. Ny favoritt! Ærlige og herlige damer med mange morsomme historier! Når man er lei av preik om helse, hvordan bli en bedre utgave av seg selv, det å være god nok og hele den regla der… da er dette et frisk pust!

Tussvik og Tønne. Ler meg fortsatt i hjel.

From The Heart – Conversations with Yoga Girl. Jeg har digget Yogagirl i mange år. Var faktisk på en yogatime med henne i Oslo for noen år siden. Lette, fine historier og gjester.


ERNÆRING, TRENING OG HELSE 

Tredingspodden. Jeg er alltid like nysgjerrig på hva Pia og Silje har gjort i det siste. Hehe. Herlige damer som snakker om trening og sånt.

Ingefærpodcast. Flotte Sara med mange flinke gjester og gode temaer innen helse.

The ketogenic Athlete. En annen favoritt – for treningsnerder som også er interessert i ketogent kosthold.

The keto diet podcast. Enda en keto-podd, men med en litt med laidback holdning. Snakker også om mange andre temaer som det mentale med mat, overspising, vekt osv.

High Intensity Health Radio. Om trening, keto, helse

Keto Talk. med Jimmy More & Dr. Will Cole, snakker om keto og diverse sykdommer og helseproblemer


Har jo gått mye i keto-podder i det siste (skrevet om det HER og HER), og når jeg blir lei helsepreik, er det de tre øverste som gjelder, akkurat nå. Men finner stadig nye favoritter, så tipser gjerne igjen om det dukker opp noen. Hva er dine favoritter?!

8 kommentarer

 1. Min favoritt er Bulletproof Radio 🙂

  1. Maren Aasen

   Jaa den har jeg også hørt mye på! 😀

 2. Anja Elisabeth

  Balanced bites Podcast. Der snakker de også i en nyere episode om keto mm. Det arkivet de har er helt sykt med tanke på info og folk de har med i podvasten.

  1. Maren Aasen

   Ja den har jeg også hørt mye på! 😀 Og veldig enig, SÅ MYE bra og variert informasjon om mange forskjellige temaer.

 3. Pernille

  Begynte å høre på the keto diet podcast og liker veldig godt. Spiser ikke keto men opptatt av mat og helse så spennende. Liker selv Balanced bites podcasten. De har mange fine og interessante intervjuer. Er paleo relatert det også. Og podcasten paleOMG uncensored liker jeg. Veldig søt jente som snakker om mye forskjellig og mye privat.

  1. Maren Aasen

   Så bra! Hun snakker helt klart om mange andre viktige ting enn bare keto! Balanced bites har jeg også hørt en del på, også veldig bra! PaleoOMG har jeg ikke hørt om. Må sjekke ut den, takk for tips 🙂

 4. Så stas at Ingefær stadig er på listen din 🙂

  1. Maren Aasen

   Selvfølgelig Sara! Venter spent på nye episoder!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *