MUSIKK TIL TRENINGSHØSTEN

Musikk er et MUST til treningsøkta. Og oppdatert spilleliste er definitivt en motivasjonsboost. Jeg har vært ivrig på morgentreninga i det siste (bortsett fra de siste intense dagene)… Det er klart at det er ekstra tungt å komme i gang kl. 6 på morgenen, men når jeg først har kommet meg opp og ut, satt på noe feelgood musikk og får i gang kroppen, da angrer jeg ALDRI på at jeg er akkurat der jeg er, selv om det regner! Ahhhh. Ja sorry, men SÅ kvalmende deilig er det.

Men å oppdatere spillelista ofte, så jeg ikke går lei.. det er viktig. Noen sanger må jeg bare ha leeenge, mens andre blir kjapt byttet ut. Her i alle fall treningslista mi som jeg oppdaterer jevnlig, så det er bare å følge.

I morgen reiser jeg ENDELIG på «sommer»ferie (til Portugal så klart)! Oh looord trodde aldri denne dagen skulle komme. Det ble en alt for lang jobbsommer, så nå er jeg riimelig klar for å komme meg litt bort, men også endelig få tid og ikke minst overskudd til noen skikkelige treningsøkter (i sol og varme) igjen! Så da er spillelista god å ha!

Hvilke låter er du hekta på akkurat NÅ!? Hit me up, trenger fler!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *