GJØR YOGA HJEMME

Jeg  e l s k e r  yoga !

Og skulle såå så gjerne gjort det mye mer. Da jeg bodde i Oslo var jeg ofte med på timer, og det synes jeg er mer motiverende enn å gjøre alene i stua. Da jeg bodde i Portugal var flere venner yogalærere som jeg kunne joine på en session. Der jeg bor nå er det ikke så mye tilbud.. eller, det er tilbud, men ikke noe som har passet helt. Jeg har funnet ei som har timer jeg virkelig digger! Men det er liitt for langt å kjøre. Så etter noen prøvetimer endte jeg opp med å bare fortsette å praktisere hjemme… enn så lenge.

Å rulle ut matta alene, hjemme, er ikke alltid så motiverende, så det blir ikke så ofte som jeg skulle ønske, og det går i perioder. Men hver eneste gang jeg gjør det kjenner jeg hvor utrolig godt det er for hele kropp og sinn. Men hva gjør jeg?

Jeg er jo ingen pro, men det blir som regel noe av dette:

– Jeg har en sekvens med favorittøvelser som jeg selv har satt sammen som jeg alltid gjør når jeg bare skal gjøre noe uten å tenkte. Og nei, jeg er ingen pro, så dette er garantert ikke helt etter boka, men HER er film av noen av de. Også legger jeg til og tar bort øvelser alt etter hva jeg føler for akkurat der og da.

– Jeg har lenge brukt nettsiden OneOEight som blant annet svenske Yoga Girl har startet. Du må betale litt i måneden men du kan velge mellom mange fine timer alt etter nivå, varighet og fokus på kroppsdeler. Disse gjør jeg når jeg trenger variasjon, motivasjon og noen som forteller hva jeg skal gjøre. Noen ganger vil jeg bare ha 10 min morgen stretch, andre ganger 60 min power yoga.

– Ellers er jo YouTube genialt for gratis veiledning. Jeg har foreløpig ikke brukt det så mye enda, men har hørt mye positivt om Yoga with Adriene. ELLE-blogger Sheila Gomes er jo også yogi og legger ut filmer (yes sistah!<3) som absolutt skal testes.

Så om du ikke klarer å komme deg til en skikkelig yogatime, prøv nettyoga! Det trenger ikke være så mye, eller vare så lenge. Du vil uansett kjenne at det gjør godt.

Har dere noen andre hjemme-yoga tips? Jeg vil gjerne teste! Variasjon er helt klart motiverende.

Bildene ble tatt på stranda i går i solnedgangen etter surf. TENK om hver yogasession kunne vært sånn! Ååååh <3 Men nå skal jeg nyte siste dag i Portugal før det er tilbake til Norge, hverdag og høst igjen…

God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *