HVA #BALANSE BETYR FOR MEG

Hæsjtagg #balanse blir jo mye brukt i sosiale medier om dagen, i alle fall blant trenings- og helseprofiler. Men hva betyr egentlig balanse for deg? Og hva betyr det for meg?

Svaret kommer nok helt an på hvem man spør, og deres utgangspunkt. Det handler heller ikke bare om trening, kosthold og helse, men andre ting som tid og forhold til familie og venner, søvn, jobb vs. fri, penger…

Hvis du spør meg så synes jeg at jeg trener akkurat passe mye, og spiser akkurat passe sunt. Spør du noen andre kanskje de synes jeg trener syykt mye, og aaalltid spiser sunt. Eller kanskje noen andre synes jeg er ganske så chill.

#BALANSE for meg er: 

 • Å gå en 5 timers fjelltur på lørdag. Å ha seriemaraton på sofan på hytta på søndag.
 • Å spise sunt hele uka. Å spise godis på fredag.
 • Å gjøre yoga på mandag. Og crossfit på tirsdag.
 • Å jobbe hele helga. Også feste neste helg.
 • Å kose meg sammen med venner og familie. Og eelske å være hjemme alene.
 • Å vokse opp på en gård i Trøndelag. Og være kjæreste med en surfer i Portugal.
 • Brygge kombucha med støvler og hårnett på onsdag. Modelljobb og blogge for ELLE på torsdag.
 • Å fiske med pappa på fjorden. Å nyte kaoset i New York City.
 • Å reise til Bali og surfe. Å reise til Åre og kjøre snowboard.
 • Å drikke grønne alger før frokost. Eller sangeria før lunch.
 • Å stå opp 05.15 for å trene. Eller ikke.

…Jeg vil helst gjøre litt av alt og liker å test ut nye ting. Jeg blir lei og rastløs hvis jeg gjør for mye av det samme, og bryr meg ikke særlig om å være superflink i noe. Har aldri brydd meg om å være best, eller skuffet over meg selv for at jeg ikke har gjort noe bra nok. Jeg hadde heller aldri kost meg med det ene, om jeg ikke også hadde kost meg med det andre.

Jeg har en tanke om hvor og hvem JEG ønsker å være. Og jeg føler at jeg stort sett klarer å holde meg til de verdiene. Og det er #balanse for meg, uansett hva andre synes og mener om meg.


Jeg har balanse nok til å ta bilde i handstand… men ikke lengre enn det 😉
I deilige, myke yogaklær fra CASALL. Topp her og tights her, – life in balance.

Hva med deg? Hva er ET LIV I #BALANSE for deg? 😀 I´m curious.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *