VIDEO: SUNN MAT PÅ REISE

Søndag, og endelig back on track med vlogg / video igjen! Målet er å poste video hver søndag, noe som ble litt avbrutt på grunn av ferie og dårlig nett de to forrige ukene. Men nå er alt på stell! Jeg synes video er kjempegøy, både å filme og redigering. Men siden redigering tar veeeldig mye tid, har jeg vært så heldig å få hjelp til det fremover, av Frode / Vestgarden Foto. Så all creds til han altså!

Jeg skrev jo et innlegg om sunn mat på reise tidligere, HER. Men her kommer altså litt mer om det, i en vlogg. Gi tilbakemelding om dere liker at jeg poster video, og hva dere har lyst til å se mer av fremover? Har en del på planen allerede, men blir veldig glad for forslag.

Husk å sjekk ut flere videoer på min YouTubekanal, og trykk abonner (gratis)!  God søndag <3

2 kommentarer

  1. Kari Øverland

    Jeg elsker vlogene dine! Du er herlig og inspirerende:) håper du fortsetter som nå❤️

    1. Maren Aasen

      Åååh tusen takk det setter jeg stor pris på å høre! 😀 Hadde jo vært litt kjipt om det var bare jeg som syntes video var gøy, også brukte så mye tid på det :p hehe. Ha en fin dag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *