YOGHURTNØTTER UTEN MELK OG SUKKER

F r e d a a a g  og tid for noe snaacks igjen! Jeg hørte på treningspodden at de snakket om Linda Stuhaug sine hjemmelage, sukkerfri yoghurnøtter, og fikk sååå lyst på det. Siden jeg ikke tåler melk er det en evighet siden jeg har spist det, så jeg lurte på om jeg på en eller annen måte kunne klare å lage de uten melk. Så kom jeg på denne «hvit sjolade-latten» som jeg lagde for en stund siden, og tenkte at kanskje det kunne funke… så jeg prøvde.

– Gjør akkurat som i denne oppskriften, men når alt er varmet opp, avkjøl kjelen på kjøkkenbenken litt først også i kjøleskapet helt til den er helt kald og tykk.
– Dypp cashewnøtter i «sausen», legg de utover på et brett med bakepapir, også ned i fryseren til de er helt stivnet.
– Må spises ganske kjapt etter de tas opp fra fryseren, for de smelter fort.

Og resultatet? …ble sånn helt ok. Om du ikke tåler melk og savner skikkelig yoghurtnøtter er det en grei erstatning. Tåler du melk, men vil ha en sunnere variant som ikke er full av sukker, prøv Linda sine 😉 Ellers fant jeg også disse på bloggen til Caroline Berg Eriksen, med melk, og disse på bloggen ByMariaMarisol uten melk, som jeg skal teste next time. Kanskje det fins melkefri og sukkerfri hvit sjokolade som kan brukes også?

Yees da har du i alle fall noen alternativer om du er gira på yoghurtnøtter men ikke gira på all sukkeret. Ellers er det jo helg da, så det er lov med de fra butikken også 😉 Good helg da dere <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *