ARME RIDDERE

God lørdags morgen!

Arme riddere dere… sjitt det hadde jeg helt glemt! Husker jeg lagde ofte når jeg var yngre, men nå måtte jeg nesten bli minnet på hva det var for noe, det er så lenge siden jeg har laget det. Fikk plutselig lyst på det i dag, og det er jo perfekt helgefrokost. Fikk skikkelig flashback til barndommen da jeg stod å lagde.. og spiste så klart.

I de fleste oppskrifter er det hvitt sukker, men det synes jeg er unødvending. Man har jo som regel søtt syltetøy på uansett. Jeg lagde uten og det ble kjempegodt. Du kan jo eventuelt bruke kokosblomstsukker om du vil ha det søtere.

ARME RIDDERE

1 egg
1 dl melk (jeg brukte mandelmelk)
2-4 brødskiver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel
1 ss kokosblomstsukker (kan sløyfes)

– Bland egg, melk, krydder og evt. sukker i en bolle/dypt fat
– Dypp brødskivene nedi, la de ligge 1-2 min for at de skal bli skikkelig våte
– Stek brødskivene i en stekepanne med meierismør

Og det aller beste på er jo så klart rømme og syltetøy! Overrask med arme riddere til en koselig søndagsfrokost i morgen da vell 🙂

Jeg hadde planer om en løpetur i dag, ref. denne instagramposten (sjekk den ut, jeg kjører en konkurranse der du kan vinne et løpe-outfit!). Men jeg er såå støl etter gårsdagens crossfit, så må se an litt. Kanskje bare en gåtur, også ta løpeturen i morgen i stedet.

God lørdag da <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *