HADE SEPTEMBER, HEI OKTOBER

Jeg har en kalenderbok/planlegger som jeg blir bare mer og mer glad i, og som jeg får så mange spørsmål om hver eneste gang den er med på en snapp. Den er fra thehappinessplanner.com, og jeg har allerede bestilt den for 2018, og kan ikke vente med å ta den i bruk! Haha nøørd, men det er noe med blanke ark, lister og planlegging, I just love it. I boka er det etter hver måned en refleksjonsdel av måneden som har gått, og en planleggingsdel for måneden som kommer.

Jeg tenkte at jeg skulle innføre noe det samme her på bloggen, en kort oppsummering av måneden som gikk, og rett og slett snuse litt på hva som kommer. Dagene, ukene og månedene går så fort, så det er fint å bare stoppe opp litt av og til, og sette pris på det som var, og glede seg over det som kommer. Hope you like it, og kanskje du kan gjøre det samme for deg selv 🙂


HADE SEPTEMBER 

MEG: «sommerferie» i Portugal, varmt høstvær i Norge og i gang med crossfit! Not so bad, I must say.


BLOGGEN:  har hatt mest fokus på næringsrik mat, og hvordan gjøre populære «retter» mer næringsrik, som havregrøten, smoothien og salaten, også har jeg så vidt kommet i gang med vloggsøndag weee <3 More to come.


MEST LESTE INNLEGG:

MEST SETTE VIDEO:

HEI OKTOBER 

MEG: Luca kommer hjem <3 (..etter at han har surfet i NM og EM i Stavanger!)

BLOGGEN: her kommer det blant annet litt om disse temaene; faste, kraft, detox og kaffe. Så om dere har noen spørsmål eller ønskeinnlegg om noe av dette er det bare å fyre løs! Ellers er det jo halloween-tid etter hvert, så da kommer det diverse oppskrifter med gresskar så klart, pluss litt annet snacks.

VLOG: Satser også på ny video hver søndag! Førstkommende blir en treningsøkt. Ellers er det bare å komme med ønsker og forslag til hva dere vil se!? Noe jeg lager, treningsrelatert, eller temaer jeg bare sitter og snakker om? Make a wish!

Så oktober, I´m ready. Bring it.

I morgen skal jeg forresten til Trondheim, å blant annet spise den berømte frokosten på Scandic Nidelven. Omg jeg gleder meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *