14 MÅTER Å BRUKE GRESSKAR PÅ

… i mat altså. Siden det er det jeg skiver om 😉

Skulle gjerne ha laget alt dette jeg ass. Hadde jeg vært husmor på heltid bare. Det er nok suppe som går igjen mest her i huset, også puré, siden det er så lettvint. Ellers har jeg lyst til å lage pai, muffins eller noe lignende. Jeg har også prøvd syltet gresskar som er veldig godt. Syrlig, søtt og godt tilbehør til mat. Men her kommer altså litt mer gresskarinspo…

Bildene er hentet fra bloggene oppskriftene er fra, og link til de finner du under bildene. I oppskriftene kan man så klart bytte ut noen ingredienser, som kokosblomstsukker i stedet for vanlig sukker, og det melet man selv ønsker. 

 gratinert / gryterett / pastasaus

salat / byggrynsrisotto / bakte skiver 

pai / smoothie / chips / vafler

 latte muffins / toddy syltet

Herregud jeg ble helt inspirert selv jeg.. fikk lyst til å lage ALT! Sikle sikle. Ble sittende og scrolle og søke i en evighet etter gresskarinspo, SÅ mye godt! Tror jaggu jeg skal begynne å bruke gresskar mer, så lenge det er å se i butikken.

Hva skal dere lage, eller har laget? Har dere noen favoritter eller spesialiteter kanskje?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *