SPORTY HØSTJAKKER

I helga var vi på en fin, liten tur i høstsola. Ville samtidig benytte anledningen til å vise dere disse lette, deilige og sporty jakkene fra Run&Relax. Jeg er jo ambassadør, og får velge meg ut litt klær fra hver kolleksjon. Denne jakken og vesten ble et lett valg, siden de kan brukes året rundt. Til og fra trening, på tur eller til hverdags for en sporty look. Den blå tightsen og rosa ullgenseren er også fra R&R, og er MYE brukt allerede.

For nye kunder; bruk koden maren20 for rabatt på første kjøp i hele nettbutikken

Møtte en høstkatt på veien. Også Luca da… ikke i R&R, bare… fin <3

Høsten er så fin! I helga skal vi på hytta, gå en tur i fjellet og bare koble helt av. Det blir fint det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *