VIDEO: BULLETPROOF KAFFE

Hei peeps!

Luca og jeg er på hytta på fjellet. Her er det kaldt, hvitt og fint ute, det snødde i går når vi kom. Sååå nydelig julestemning, litt for tidlig bare. Fyr i peisen og en kopp kaffe nå, også bærer det ut på en liten fjelltur. I går feiret vi halloween med smågodt og skummel film, alene i skogen. Æææh.

Men tross fjellet, jaggu klarte jeg å poste ukas vlog i tide likevel! Takk Frode for edit, og takk mobildata for internett! I ukas vlog viser jeg hvordan jeg lager bulletproof kaffe!

Edit: Vestgarden Foto 

Bulletproof kaffe er en favoritt hos meg, særlig på morgenen siden jeg ofte ikke er så gira på frokost med en gang jeg står opp. Og den liksom keeps me going med en sånn god, stabil energi noen timer. Også kjenner jeg at jeg tåler kaffen bedre, jeg blir ikke sånn uggen eller skjelven som mange kan bli av kaffe, særlig på tom mage.

Men om jeg har lyst på bulletproof eller ikke, det går i perioder. Også trenger det ikke å være riktig for alle.. i perioder. Kaffe i seg selv trenger heller ikke være en god ide for alle.. i perioder. Men mer om det i morgen. I mellomtiden; nyt søndag, denne vloggen og en kopp kaffe.

Sjekk ut flere videoer på min youtubekanal, og trykk abonner! 
Og forresten, drikker du bulletproof kaffe? Hva pleier du å ha i? 

2 kommentarer

  1. Bruker du vanlig smør her? Hvordan fungerer det med melkeintoleranse? 🙂

    1. Maren Aasen

      Smør går bra for meg, siden det er mest fett, så her brukte jeg vanlig meierismør ja. Men om man tåler det eller ikke er individuelt etter hvor sensistiv man er. Som regel bruker jeg faktisk ghee/klarnet smør, det er helt uten melkeprotein, kun rent fett 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *