HADE OKTOBER, HEI NOVEMBER

Eh what, hvor ble det av oktober? Sånn helt serr. Jaja, jeg fortsetter tradisjonen jeg har startet med å oppsummere måneden som gikk, og ønsker den nye velkommen. Hade til solstråler og grønne blader i alle fall. Sees til våren.

HADE OKTOBER  

MEG:
Luca kom hjem <3 Crossfit, småforkjøla og fjelltur. Ellers mest fokus på Surf Kombucha. Ny tappelinje kom i hus, shit pomfritt!! Omtrent det eneste som betyr noe akkurat nå.


BLOGGEN:

Her har det som planlagt vært snakk om både faste, kraft, gresskar og kaffe. Blant annet film av hvordan jeg lager kraftsuppe med gresskar, og bulletproof kaffe, og innlegg om hvordan du skal gå frem ved periodisk faste, og tips til gode alternativer til kaffe.


MEST LESTE INNLEGG:

MEST SETTE VIDEO:

HEI NOVEMBER  

MEG:
Jobb og forhåpentligvis en Oslotur. Ikke stort mer spennende enn det… foreløpig.


BLOGGEN:

Her kommer blant annet litt om fordøyelse, fermentering og kombucha. Også må vi vell se om vi får laget noe snacks så klart! Så om dere har noen spørsmål eller ønskeinnlegg til disse temaene; skrik ut!! Så gleder jeg meg til å svare så godt jeg kan.


VLOG:

Bare så det er sagt, det er jammen ikke lett å finne tid og mulighet til å filme ny vlog til hver søndag! Puuuh. Bare så vidt jeg greier å henge med i svingene, for akkurat det tar mye tid! Akkurat nå ser det litt mørkt ut for førstkommende må jeg si, men vi får se, plutselig har jeg klart å mekket en i tide likevel. Kan jo informere om at det ikke er så lett å skulle rigge opp til filming i et hus med flere folk som flyr ut og inn hele tiden. MEN, i desember flytter Luca og jeg inn i egen leilighet! Weee det er SÅÅ på tide! Da blir i alle fall filminga myyye enklere! I mellomtiden skal jeg gjøre så godt jeg kan, og temaene… de blir noe sånt som de ovenfor.

November, I´m ready. Bring it.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *