VIDEO: SJARMEN MED TARMEN

Hey peeps!

Endelig ny vlog igjen. Siden fordøyelse er temaet på bloggen denne måneden ble det så klart også en film om det. Jeg gir deg fem konkrete jækla gode grunner til å ta vare på tarmen. Tarmen har faktisk ganske mye makt, og her får du høre noe av det den er med på å styre i kroppen.

Sjekk flere videoer på min youtubekanal, og trykk abonner så blir jeg glad!

Er det ikke dette spennende? =D


Kilder:
– https://forskning.no/bakterier-mat-sykdommer/2013/05/bakterier-i-magen-pavirker-hjernen
– https://forskning.no/bakterier-immunforsvaret-sykdommer/2011/11/forgiftet-innenfra
– «Sjarmen med tarmen» (Cappelen Damm) av Julia Enders, medisiner og forsker ved Institutt for mikrobiologi og sykehushygiene i Frankfurt.
– http://naturmedisinske.no/?p=1829

4 kommentarer

 1. Solfrid

  Hei!

  Jeg sliter med dårlig hud (mest sannsynlig rosacea), og lurer på hvordan jeg kan gå frem for å bedre tarmhelsen, altså hvor bør jeg starte for å forbedre huden? Råd og tips tas gjerne imot!

  Veldig interessant og lærerik video! 😀

  1. Maren Aasen

   Hei hei :))
   Jeg kan ikke gi konkret veiledning her, men det kommer litt mer tips for å bedre tarmhelsen i løpet av de neste ukene 🙂 Og du ønsker mer individuell veiledning kan du sende meg en mail så skal jeg hjelpe deg å finne noen flinke som kan hjelpe deg videre med det (jeg tar ikke på meg flere klienter) post@marenaasen.no Tusen takk, så fint du likte den =D

 2. suzanne

  Så interessant!
  Jeg har fått påvist IBS av legen (som alle andre..heh), så temaet tarmhelse er utrolig interessant. Jeg har lyst til å begynne med kraftkoking og vurderer derfor å kjøpe wonderbag. Ser de kommer i small og medium – har du noen formening om hvilken størrelse man bør velge? 🙂 Hvilken har du?

  1. Maren Aasen

   Både kraft og fermentering er flott for tarmen :)) hmm usikker på hva jeg har og hvor store de er, men liker å lage stor porsjon når jeg først er i gang, så ville vell gått for stor så det er plass til en stor kasserolle…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *