LAKRISFIKEN – SUPERENKEL SNACK FOR LAKRISELSKERE

Det er så gøy når mange synes det er interessant å lese om det jeg skrev om i går. Jeg blir alltid så usikker på om jeg skal dele om sånt. Føler meg liksom litt alene når det gjelder lavkarbo-høyfettkost, særlig i forbindelse med trening, og særlig sånn blant de største helseprofilene her på dette internettet. Også er jeg jo redd for å forvirre og gi feile signaler… Jeg prøver å skille mellom mitt private kosthold, og det jeg deler og prøver å inspirere med, hvis dere skjønner. Men av og til er det vanskelig å holde igjen også, så da kommer det litt drypp her og der.

Aaanyways… det er fredag, og tid for en liten snack igjen, high carb denne gangen om det skulle være noe tvil. Denne er meeegaenkel, men kanskje for spesielt interesserte. Om du er glad i fiken, og eelsker lakris, da blir det ikke enklere enn dette!

Og i tråd med det jeg har skrevet om på bloggen så langt denne måneden; fiken inneholder fiber som er god næring til bakteriene i tarmen. Samtidig; det inneholder også mye sukker (fruktsukker), så alt med måte, så klart.

LAKRISFIKEN 
Tørket fiken – min favoritt er de økologiske fra Coop Änglamark, myke og gode 
Lakrispulver – rå-lakrispulver! (ikke lakrisrotpulver, den blir fort kvalmende. Jeg kjøpte på Life). 

– Del fikenen i 2-3 biter
– Rull de godt i lakrispulveret

…og det var det 😉

Nå er jeg i Oslo! Har vært innom ELLE/UI en tur. Fiine fine folka <3 Også blir det bare venninnekos resten av helga. Sååå etterlengtet. Må suge til meg litt byliv når jeg kan. God helg da dere!

2 kommentarer

  1. NAM, disse skal testes!

    1. Maren Aasen

      =D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *