MINE FAVORITT YOUTUBEKANALER

Freddaaaa! Ble ikke noe fredags-snack-inspo i dag. Men siden det straks er desember, og da kommer det mer sånt no´, tenker jeg at det kanskje er like så greit.

Det blir derfor heller om noe jeg bruker mye for tiden, nemlig YouTube! For ungommen nå til dags, «YouTube-generasjonen», er facebook ut, og YouTube inn. Jeg begynte å se youtube sånn ordentlig for godt over et år siden, og ble hekta på å følge med på visse kanaler. Nå tror jeg nesten at jeg ser mer youtube enn både tv, serier og blogger. Noen er kanskje litt sånn guilty pleasures, men med korte klipp og real life folk, er det liksom lettere å sette på et sånt klipp enn en 2-timers film eller serie. Også er det lettere å relatere seg til og bli inspirert. Enig?

Faktisk så følger jeg ikke så mange helseprofiler av en eller annen grunn. Kanskje fordi jeg trenger litt fri fra det når jeg bare vil slappe av og ha… fri. Da blir det heller litt annet random fjas.

Her er mine favoritter:

Casey Neistat 
Casey var den første youtubekanalen jeg begynte å følge for over et år siden. Han er en rå historieforteller og hans geniale måte å filme og klippe på fanget meg og resten av hans over 8 millioner følgere (sjukt). Han får en helt vanlig dag i New York til å bli spennende, og jeg får lyst til å bo der. Digger hans kreativitet og uperfekte, men likevel veldig gjennomtenkte måte og filme og klippe på. Han inspirerer andre til å være kreative, kommunisere og uttrykke seg via youtube og andre sosiale medier, inkludert meg.


Jon Olsson

Svensk, tidligere skikjører som bor i Marbella (og Monaco) sammen med sin forlovede fashionblogger Janni Delér. Et herlig par som har et liv vi fleste andre bare kan drømme om med sol og palmer, store hus, fine biler og reising året rundt. Det som fanget meg først var kvaliteten på filmene med slomo-klipp i nydelige omgivelser. Men det viktigste er nok Jon sin karisma, energi og positive holdning til livet, som lett smitter over til seerne, og inspirerer til å jobbe hardt og se positivt på livet. Det er nok det som in the end får folk til å titte innom kanalen igjen og igjen, ikke de fine bilene.


Janni Delér

Forlovet med Jon Olsson. Hun poster om fashion, beauty, reising og ellers hverdagslivet i Marbella og Monaco.


Emitaz

Enda en svensk fashionblogger. Samme opplegg som Janni. Hun er morsom, cool og tar seg selv veldig lite høytidelig.


Kenza 

Ooog enda en, med samme opplegg. Svensk fashionblogger, hverdag, reising, fasion og beauty, vakker og morsom og se på.


Romee Strijd

Victoria Secret model. Hverdagslivet som modell, pluss litt trening og mat.


Klossy 

Karlie Kloss, også Victoria Secret modell, morsom og veldig naturlig og flink foran kameraet. Også om modellivet, og litt trening og mat.


Rens Kroes 

Mat! Er vell den eneste mat-youtuberen jeg følger fast. Det er søstera til VS modell Doutzen Kroes. Smilende og flott vlogger Rens fra livet i Amsterdam og New York, med fokus på mat og en sunn livsstil. Litt kjipt at videoene er på nederlandsk, men de er i alle fall tekstet. Hun har også en blogg med mange fine oppskrifter.

Camilla Pihl 
Norske Pihl som de fleste sikkert kjenner til. Mange fine tips; fashion, beauty, litt mat og andre småtterier.


Pia Seeberg
 

Pia, flinkeste treningsbloggeren etter min mening, ekte, ærlig og herlig. Hun legger ut treningsvideoer som er verdt å sjekke ut om man trenger inspo til en økt. Nå har hun også begynt å poste vlogger hver søndag, der vi får innblikk i uka hennes med trening, mat og diverse treningsrelaterte arrangementer. Me like!

Det var litt av hvert det… Også må dere jo huske å følge min kanal da, HER. Og hvis dere liker det dere ser; trykk abonner og tommel opp så jeg motivert til å fortsette å lage videoer for dere (det er nemlig veldig mye jobb)! <3 Og kom gjerne med ønsker til hva dere vil se mer av!

Hvilke youtubekanaler følger dere? Hit me up! Gøy å finne nye favoritter! Og god helg da! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *