MAROKKO SUNSET RUN OG YOGA

SPONSET TUR 

Hav, strand, musikk, barbeint løpetur, yoga og solnedgang. Jeg får det ikke bedre enn det jeg altså!

Kun meg selv, musikk og naturen er alt jeg trenger for litt skikkelig me-time. Uansett hvor enn i verden jeg er, eller hvor mye ukjent, nytt og kaos som står på rundt, kan jeg koble av, finne roen og «tilbake til meg selv». Uten å være avhengig av noen andre, eller noe annet.

De har også yogatimer her på Sol House, men vi har jo hatt litt tight schedule de få dagene vi har vært her, og i dag ble jeg for sein til å melde meg på. Men det gjør absolutt ingenting, jeg tar mer enn gjerne enda en løpetur på stranda jeg, og yoga ut i det fri i stedet. Just how I like it.

Siste dag, og fridag. Jeg tar en rolig morgen mens de andre er å surfer. Litt løping, yoga og sol, også får vi se om vi muligens drar en tur til markedet i Agadir etterpå. Og i kveld er det sermoni med premieutdeling til surferne, og gallamiddag etterpå, før avreise i morgen tidlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *