KJØKKENET VÅRT OG FILMING

I dag har en kompis vært her og filmet. Han skal hjelpe meg med noe som dere skal få se på nyåret. Kan jo avsløre at det har noe med DETTE og gjøre 😉 Kjøkkenet vårt ble derfor shinet opp litt ekstra i dag, så kom på å knipse noen bilder så dere får se hvordan vi har fått det her.

Man får lyst til å lage mat her, hæ? Vi begge er jo glade i å lage mat, så vi koser oss her for å si det sånn. Vi leier bare da, men er veldig fordøyde! Det er ikke stort, men akkurat passe til oss to, også er det så lyst og «luftig» med store vinduer på alle kanter, og ikke minst sjøutsikt!

Siden vi skal feire jul hjemme hos mamma og pappa, også reise til Portugal for å være der hele romjula til over nyttår, har vi ikke brydd oss særlig om å pynte til jul. Julestjerna og litt tente lys får være nok. Jeg har også fått helt obsession for grønne planter om dagen. Får ikke nok! Vi har vært to runder på plantasjen allerede, og kjenner at det blir nok en tur til.

Jeg får vise dere stua senere, der mangler det fortsatt litt småting; gulvteppe og bilder på veggen blant annet… og et par planter til 😉

Nå skal jeg lage surdeigspizza, typ denne herligheten. Den ER SÅ GOD! Og kose oss med litt vin og film (eller surfekonkurranse hvis det er ON)…. God helg dere <3

2 kommentarer

  1. Så fint dere har det!!

    1. Maren Aasen

      Taakk <3 Veldig fornøyde 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *