JULESMOOTHIE

Kan jeg by på en herlig julesmoothiebowl? Som frokost, lunsj eller dessert. Kald og forfriskende når du trenger et avbrekk fra julematen. Du trenger bare tre ingredienser; frossen banan (som forsåvidt alltid er fint å ha i fryseren), kokosmelk og kanel. Og toppingen… som du ser; her er ingen begrensninger. Jeg toppet med typ alt det jeg fant. Peanøttsmør, kokos, banan, brente mandler, pistasjkuler og sjokolade. Da blir jo denne mer en dessert enn en frokost da, sånn btw.

JULESMOOTHIE

1-2 frosne bananer i skiver
1-2 dl kokosmelk
Litt kanel

– Når du fryser banan er det lettest å ta de opp og bruke de om du kutter de i skiver, og legger de litt utover i en pose, fat eller boks, så det ikke blir én diger frossen klump
– Start med å mose frossen banan + litt kokosmelk, med foodprocessor, blender eller stavmikser. Ha i litt og litt kokosmelk. Jo mindre du bruker, jo mer tykk og kremete blir den
– Bland inn kanel
– Hell i en skål, og topp med det du måtte ønske. Anbefaler disse sukkerfrie brente mandlene!

Foto: Lena Johnsen

Vi har vært på skitur i dag, 11km i perfekte løyper, snøkledde trær, nesten helt alene. Og nå sitter jeg med det som har blitt søndagstradisjonen; cocobun – kokosolje i håret, ansiktsmaske og planlegger uka; middager, trening og jobb. Ny uke, let´s go!

Vi får den beste julegaven denn uka; i morgen kommer  e n d e l i g  de nye bryggetankene til Surf Kombucha! Installasjon starter også denne uka, og fortsetter på nyåret. Dette har vi ventet på så mange måneder, at jeg kan nesten ikke tro det endelig skjer. Så denne uka blir nok busy tenker jeg.

PS: husk å stem på meg på vixen.no i dag også, HER ;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *