JUL I PORTUGAL

Hallooo fra Portugal! Vi har byttet ut snø og ribbe med sol og portugisisk mat resten av jula. Litt rart, siden jeg alltid har feiret jul hjemme. Men siden jeg fikk med meg en god dose norsk julestemning før vi dro, er det helt ok å tilbringe resten av jula her med familien til Luca.

Vi var ganske trøtte etter reisen natt til i går, så i dag startet jeg dagen med en rolig løpetur for å riste av meg «jet lagget».

Jeg har begynt å skrible ned litt oppsummering fra 2017, og mål og drømmer for 2018 i notatbøkene mine. Så litt om det, og noen tips til deg kommer på bloggen i løpet av de neste dagene.

Nyyyt romjula så lenge <3

PS: blir veldig glad om du vil stemme på meg til Vixen Influencer Awards i dag også!
–> HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *