2017 REFLEKSJONER – SPØRSMÅL TIL DEG

På flyet på vei til Portugal brukte jeg litt tid på å fylle ut de siste sidene i Happinessplanneren min, altså kalenderboka jeg har brukt i år. De siste sidene er til refleksjon av året som gikk hvor man skal fylle ut noen spørsmål. Det er en fin måte å oppsummere året og tenke gjennom hva som har skjedd og hvordan livet har vært, rett og slett.

Såå jeg tenkte jeg ville dele spørsmålene med dere, så kan du selv tenke gjennom og fylle ut når du har litt tid for deg selv i romjula. Jeg har allerede fått 2018-boka i posten, og gleder meg til å starte med blanke ark om noen dager!

Betydningen av noen setningene ble litt rare når jeg prøvde å oversette til norsk, sååå da det ble på engelsk;

  1. Describe 2017 in 3 words
  2. What was your most common state of mind (happy, tired, stressed etc.)?
  3. What were your happiest moments?
  4. What little things did you most enjoy doing on a daily basis?
  5. What new skills did you learn?
  6. What personal qualities or habits did you develop, cultivate or strengheten?
  7. What new things did you discover about yourself?
  8. What did you do that got you out of your comfort zone?
  9. Did any negative events happen? How did you overcome them?
  10. What and who are you most thankful for?

There you go. Da er det bare å finne frem notatboka. Siden jeg alltid får spørsmål om boka skriver jeg det igjen; jeg har denne med dato, fra nettsiden deres. Men vær obs på toll som kommer i tillegg. Ellers fikk jeg nettopp tips om denne norske siden, da du slipper toll.

PS: jeg blir veldig glad om du vil stemme på meg til Vixen Influencer Awards i dag også!
–> HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *