HADE DESEMBER, HEI JANUAR

Da var den den tiden av måneden igjen. Tid for litt oppsummering av måneden som gikk, og en titt på hva som kommer i den neste. Jeg liker disse innleggene veldig godt, mest for at jeg selv får stoppet opp litt og minnet meg selv på alt det fine som har skjedd den siste måneden, og alt jeg har fått til. Anbefaler deg virkelig å gjøre noe lignende for deg selv. Det er lett at bare dagene går og alle de fine stunden og små tingene blir litt glemt. Håper også at du med disse innleggene får en oversikt over hva du har fått av meg på bloggen i det siste, og hva du har i vente. At du skjønner at jeg faktisk har en tanke med det jeg legger ut.

Bildet tatt av Lena Johnsen, for et boligbilag i Trønderavisa. 


HADE DESEMBER  

MEG:
Desember ble like bra som jeg trodde. Eller nei, bedre! Startet med Marokkotur, og det nye utstyret til bryggeriet kom endelig! Venninner kom hjem til jul, julefeiring hjemme med familien, også romjul og nyttårsfeiring i Portugal. Og til slutt det som toppet hele kaka; Luca overrasket med med fallskjermhopp, 5000m, etterfulgt av frieri! Så nå er vi forlova gitt! Det ble litt av en desember det. Tviler på januar kan toppe dette, men det er helt ok.


BLOGGEN:
Det ble litt feriemodus her også, men det tror jeg vi alle har godt av. Du har likevel blant annet fått sett litt fra Marokko, og fått noen enkle julegodtoppskrifter. Fått litt tips om hvordan du kan vedlikeholde treninga i mørketida, og hvordan overleve den søte jula. Og til slutt i oppgave å reflektere litt over året som har gått. Godt og blandet der altså.


BESTE OPPSKRIFT
Da må jeg si brente mandler og pepperkakekuler. Begge er enkle og lage, digge ooog kan fint lages selv om det ikke er jul! I pepperkakekulene kan man jo bytte ut krydderet med andre smaker.

MEST LESTE INNLEGG:

MEST SETTE VIDEO:

HEI JANUAR

GLEDER MEG TIL:
Det som er hovedfokuset; jobbe med Surf Kombucha og komme i gang skikkelig med nytt kombuchabryggeri! Og forhåpentligvis få til noen fine skiturer og en snowboardtur.

BLOGGEN:
Bloggen blir preget av nytt år, frisk og sunn mat, greens, salater, smoothies og litt detox-prat. Men slapp av, jeg skal verken kjøre en ukes juicedetox, ha en sukkerfri eller alkoholfri måned, trene mer eller spise mindre! Men jeg skal likevel prøve så godt jeg kan å inspirere til en sunn og sporty januar, på en god måte.


VLOG:
På vloggen tenkte jeg å vise litt hva jeg spiser, rutiner og planlegging, også må jeg vell få laget noe sunn mat da gitt! Kanskje jeg får dratt med Luca på litt cooking show også. Hehe. Han er flink skal jeg si dere!

Januar, I´m ready. Bring it.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *