UPERFEKTE PIKER

God søndags kveld!
Her kommer en aldri så liten lansering av et nytt «prosjekt» jeg skal være med på. As you might know er jeg med på fellessnappen Kostholdsdamene fra før, og nå skal jeg altså være med på en til, sammen med alle de flotte pikene du ser ovenfor! Snappen heter UPERFEKTEPIKER. 

Og her er greia: 

Vi er 18 piker med 18 forskjellige personligheter. Vi har et felles ønske om å bidra til endret tankemønsteret hos dagens unge. Vi har alle forskjellige bakgrunner, fra modeller, mote- og sminkeeksperter, til langrennsløpere, ernæringsveiledere, osteopat, yogalærere, personlig trener, feminister og ikke minst alle oss med erfaringer. Erfaringer fra psykiske problemer og kampen om å prestere perfekt på alle mulige måter. Flere av oss er kanskje syndebukkene, de som samfunnet mener bidrar til dårlig selvbilde hos unge gjennom perfekte bilder og presset om trening, ernæring og helse for et optimalt liv. Kanskje vi kan snu på det? Vise det ufiltrerte livet bak sosiale medier. Vi ønsker å treffe dere med et anspent forhold til trening, mat, venner, skole og ikke minst du som har et usunt forhold til deg selv. Vi ønsker også å være en informasjonskanal, inspirere til å være glad i deg selv som du er, inspirere til endring og fortelle hva som egentlig skjer i kroppen din når du prøver å strekke deg mot å bli den perfekte pike, når du prestere 110% i stedet for 80%. Så til deg som leser dette her, legg til ”uperfektepiker” på Snapchat og følg oss på Instagram og Facebook med samme navn. 

Kan jo si at jeg er litt småspent selv på hele greia, men jeg skal som før snappe om mat, trening, helse og alt det andre jeg til vanlig ellers driver med, så får det bare stå til. Gleder meg uansett til å bli kjent med resten av gjengen, og ikke minst dere som vil følge oss.

Både på snapchat NÅ i kveld, og på facebookgruppa vår kan dere se en liten presentasjon av hvem alle er. Så da er det bare å henge seg på, og se hva som skjer <3

2 kommentarer

  1. Sykt kult prosjekt! Jeg gleder meg til å følge med!

    Har bare et ønske, til både uperfekte piker og kostholdsdamene, kan dere tekste filmene dere legger ut? Jentene i snapkollektivet er kjempeflinke til det og det er så mye enklere å få med seg innholdet da dere kommer med så mye fornuftig, men man ikke alltid har mulighet til å høre alt.

    Masse lykke til!!

    1. Maren Aasen

      Så braa! =DD Vi diskuterte det NETTOPP i gruppa, så morsomt at du nevnte det akkurat nå 😀 Det skalv i prøve på!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *