VLOG: SØNDAGSRUTINE – COCOBUN

Hallooo i mandagen!

DA starter jeg endelig første jobbuke i 2018! Wooh. Mye spennende på Surf Kombucha agendaen. Men først, litt self care, det er viktig! Denne skulle jeg jo da egentlig poste i går, siden det var søndag, og dette har blitt min deilige søndagsrutine. Men så ble det litt rokkering i planene med lansering av Uperfektepiker, så da ble vloggen utsatt til i dag i stedet.

Enjoy min lille cocobun demonstrasjon! Se flere filmer på min youtubekanal, og husk og trykk abonner! <3

Produktenen jeg snakker om, bortsett fra kokosoljen, er denne algemasken (elsker å blande den med honning) og denne hårmasken fra pureskin.no. (IKKE spons altså, just looove´em) 

Og wæææ bare ÈN uke igjen å stemme til Vixen Influencer Awards! Og jeg blir fortsatt glad for stemmer! Du kan stemme HVER dag frem til 15.januar. Stem –> HER <3

God MANDAG og god ny uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *