BREAKFAST BOWL

Da begynner jeg endelig å kjenne at jeg kan puste med magen igjen, og er klar for å komme inn i gode rutiner. Litt ryddings, litt mer kontroll på jobb, årets første crossfittime i dag (jækla tungt, fortsatt ikke i toppform, så tok det veeeldig rolig), litt mer tilbake på blogg (forhåpenltigvis) og ikke minst – tid og lyst til å mekke skikkelig mat! Ikke at det tar noe mer tid, men hodet og matlysten må gjerne være til stedet også.

Sunn, næringsrik og god mat gir meg rett og slett glede og ro i hele kroppen, som igjen gjør at hodet tenker klart og alle andre oppgaver utføres bedre. Og nei, det trenger verken ta lang tid eller være komplisert.

Ren, naturlig, næringsrik, fargerik mat på et fat, og spis. That´s it.

Egg, rødbeter, avokado, spinat, tomat, oliven, spekepølse, pesto, sesamfrø, olivenolje, eplecidereddikGood to be back <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *