YOGADATE MED MEG SELV

I LOVE YOGA <3

Men som jeg har sagt før… ikke mye yoga-tilbud å velge i her jeg bor, særlig når alt skal klaffe med stil, nivå, tider, ikke for langt å kjøre osv. Så sverger fortsatt til stueyoga da, som fortsatt kan være vanskelig å faktisk gjennomføre. Det går i rykk og napp kan du si.

Så når det gjelder yoga eller annen trening… hva må man gjøre for at det faktisk gjennomføres? Jo, gjøre en konkret avtale! …om så med deg selv. Ikke bare si jeg skal gjøre yoga «to ganger i uka»… for det skjer ikke.. det vet vi alle.

Så book en time, med en venn, eller deg selv! Husk å noter i kalenderen din:  

– hvilken dag?
– hvor?
– med hvem?

– klokka?
– hvor lenge?

So I did. Nå har jeg booket to yoga-dater denne uka, med meg selv, og One0Eight. I stua. Gleder meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *