ELLE – morgen

Good lørdags formiddag!

Etter to intense uker, avsluttet av en 15-timers jobbdag i går, kjente jeg meg heeelt smasha når jeg våknet i dag. Vondt i nakken, dundrende hodepine, trøtt og kvalm. Ett sikkert tegn på at NÅ er det på tide å roe ned. Jeg vet det godt, men har ikke hatt noe valg disse ukene. De som har installert nytt kombuchabryggeri for oss har vært her kun disse to ukene, og dro i går kveld. Så vi har rett og slett bare måttet holde ut for å få på plass og lære mest mulig mens de er her. Nå har de dratt, vi står igjen alene med et splitter nytt bryggeri, og kan på en måte puste litt ut igjen.

Så nå etter et par paracet og kopper kaffe føles det litt bedre.. (I know, ikke akkurat det du forventer å høre fra meg kanskje, men alle som har hatt så vondt i nakke og hodet at man ikke klarer å fungere, vet at der og da, er det eneste løsning). Sola skinner, og vi skal komme oss ut på en rooolig skitur. Vi har jo nesten ikke sett dagslys og fått frisk luft på to uker.

Sååå med alt dette var det jo litt ironisk å våkne til dette intervjuet i «helsesjekken» i ELLE! Dette ble jo skrevet før jul… kan ikke akkurat si jeg føler meg så sterk og frisk som jeg høres ut her, akkurat nå, men er nok straks tilbake 😉 Anyways, takk til ELLE som har tatt meg inn i varmen, både på blogg og i blad <3

God helg dere, ta vare på helsa <3 Det er min plan nå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *