RØDBETJUICE by Luca

Søndags morgen, med speilegg, avokado og…

Lucas favorittjuice;
Rødbet, sitron, masse ingefær og enten gulrot eller eple 

Jeg er egentlig ikke fan av juice på morgenen, rett og slett fordi jeg ikke liker å starte dagen med så mye sukker, uansett hvilken kilde det kommer fra. Men av og til, særlig til en deilig helge-frokost er det digg med et glass ferskpresset juice. Da passer jeg på å ha godt med fett til, så det ikke setter blodsukkeret helt ut av spill. Har også helt hekta på speilegg om dagen, med crispy kanter og myk plomme. Plutselig frister det mye mer enn eggerøre.

Look at this beauty. Rødbeter er supersunt! Fult av antioksidanter, vitaminer og mineraler. Prebiotika som er mat til de gode bakteriene i tarmen, og nitrat som kan øke utholdenheten ved økt oksygenopptaket i musklene…. ja takk! For som jeg skrev i går, trenger jeg et skikkelig boost nå kjenner jeg. Så jeg propper kroppen full med så mye gode næringsstoffer som mulig.

Her ruller tennis på tv´n om dagen, det Luca liker aller mest å se på TV, etter surfing da så klart. Også skal vi vell komme oss ut på en skitur i dag også, krysser fingrene for at sola bryter gjennom snart. God søndag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *