WEEK PLANNER

Mandag og ny uke! Og jeg føler meg endelig skikkelig back to normal igjen etter uten jobb, bekymringer og stress. Bare ro, to skiturer – 11km i går, yoga, venninnebesøk, bakt surdeigsbrød, planlagt middager og to-dos for uka… ahhh goood start.

Tenkte derfor å tipse dere om week planner´en som jeg kjøpte før jul, på clasohlson.no. Heelt perfekt etter min mening; laget av glass, fin å se på, god å skrive på, lett å viske ut, stor plass til å skrive på hver dag + plass til å skrive hva som må handles inn og andre huskelister. Så søndag planlegger jeg middag for hele uka (evt. bare mandag-torsdag til å begynne med, så blir som regel helga litt spontan) og skriver opp hvem som skal lage (Luca eller meg), og hva vi trenger å kjøpe eller ta opp av fryseren.

Og hvordan finne inspo til middag? Jo, det lagde jeg jo en film om, se HER.

Fin, sant? Nå er det GØY å planlegge middag! Ha en strålende fin mandag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *