JANUAR TUNES

Gooood morgen!!

Her kommer noen fav januar tunes! Du finner alle på ON-THE-GOlista mi på Spotify, som jeg oppdaterer jevnlig med det jeg har lyst til å høre på akkurat NÅ. Særlig disse to har gått på repeat noen uker allerede;

Little Voice Lane 8
Cold Little Heart – Michael Kiwanuka

Om du har sett serien Big Little Lies så kjenner du nok igjen sangen Cold Little Heart. Sååå fin. Det ble soundtracket til Portugalturen i jula for å si det sånn. Repeat både på roadtrip og på stranda <3

Treningslista har stått stille en stund, rett og slett fordi jeg har trent mest crossfit i det siste, men den kommer seg vell igjen nå som det kommer lysere tider og tid for å løpe mer ute. Ååååh gleder meg til vårfølelsen! Det var -17* her i går!!

Senere i dag kommer oppskrift på knekkebrødene jeg viste på snapchat (mareneaa) i går, så følg med.
Heiiii så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *