HADE JANUAR, HEI FEBRUAR

Tusen takk for så mange fine ord etter gårdagens innlegg. Det gir helt klart ny gnist og motivasjon til å fortsette. Februar-bloggplanen er derfor allerede helt fylt opp med masse jeg har lyst til å dele. Etter som januarplanen ble litt redusert, er det eenda mer å ta igjen i februar 😉

Her er litt av det som var og det som kommer.


MEG:
Busy bee, litt stressa, litt forkjøla, litt frustrert og demotivert. Ikke akkurat sånn man vil starte året, men da kan det jo bare bli bedre, si! Men nytt kombuchabryggeri er i hvertfall endelig på plass, og det var jo hovedmålet i januar. Ellers var det veldig deilig å få starte nytt år i Portugal. Og de mange, lange skiturene her hjemme har også vært heeelt gull!


BLOGGEN:

Det ble ikke like mye her som planlagt, grunnet alt det ovenfor. Men bloggen har definitivt vært preget av et nytt, sunt år med salater, smoothies, juice og supermat.

BESTE OPPSKRIFT
Uten tvil denne squash- og spinatsuppa! 

MEST LESTE INNLEGG:

Uperfekte Piker
Squash- og spinatsuppe
Lettfordøyelige knekkebrød
New year, same me
Week planner

MEST SETTE VIDEO
Oh well… ble bare én video i januar gitt, og det var denne:

Søndasrutine – COCOBUN

GLEDER MEG TIL:
Kick-off og blåtur med United Influencers! Lysere tider, mange flere skiturer og fortsatt forhåpentligvis en snowboardtur.


BLOGGEN:
Det blir en glidende overgang fra januar, med mere om gode rutiner, kraft, en digg juice og salat. Helstekt kylling, mexicansk kyllingsuppe, lavkarbobrød, crossift, meditasjon og adaptogener er andre ting som står på planen. Så det er bare å glede seg 😉


VLOG:
Har mye å ta igjen her! Håper på å få til en sånn typisk «what I eat in a day» vlog, selv om jeg kvier meg litt for det (ref. gårdagens innlegg). Ellers litt mer om kraft, litt meditasjon, også mååå vi jo få til en «cooking with Luca» vlog snart da, sant? 😉

Yes, februar, bring it! Jeg gleder meg!

Nå tenker jeg meg ut på en rolig, laaang løpetur i sola. Litt kjipt at det er sikkelig sur vind bare, så får se hvor lang den blir.

God lørdag <3

2 kommentarer

  1. Setter stor pris på bloggen din, masse inspirasjon! Nysgjerrig på hva du tenker om ulike kosttilskudd for hår? Har det noe særlig effekt? Stadig bloggere som reklamerer for disse. Good for me osv. Spennende med ditt syn.

    1. Maren Aasen

      Tusen takk for det <3
      Tilskudd som dette er ikke noe annet enn en blanding av vitaminer og mineraler.. blant annet b-vitaminer som er bra for hårvekst, så derfor kan det helt klart funke. Men, når det er blandingsprodukter (med flere vitaminer sammen) så er det ofte lav dose av hvert vitamin, som kanskje ikke gir så mye effekt. Jeg liker derfor heller å kjøpe enkelt-vitaminer, da får jeg mere for pengene 😉 Så i stedet for å kjøpe en sånn fancy pakke kjøper jeg heller det jeg faktisk er ute etter, f.eks. et B-vitamin-kopleks i dette tilfellet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *