FEBRUAR TUNES

Jarra… hadde egentlig straks klar en liten film som jeg skulle poste i kveld, men så etter en times exporting har den valgt å bare stoppe, på 96%. Sååå da ble det change in plans…  filmen kommer i morgen, også kan jeg by på litt herlig ny februarmusikk i stedet. Fikk plutselig litt løpelyst igjen, i takt med lysere dager, så da ble det endelig noen updates på treningslista mi, og dermed også to deilige løpeturer i helga! Weeee lykkeee!

Lista med feelgood treningsmusikk finner du her:  WORK-IT-OUT  Så er du klar for en feelgood treningsøkt til uka! God søndags kveld, og titt innom i morgen for den filmen da! Kan røpe at det er noe meditasjonsgreier 😉

2 kommentarer

  1. Hei! Skikkelig inspirerende blogg, glad du fortsetter. Lurte på hva ditt syn på ulike hårkosttilskudd er? Er så mange bloggere som reklamerer det nå for tiden. Good for me, osv.

    1. Maren Aasen

      Tusen takk for det <3
      Tilskudd som dette er ikke noe annet enn en blanding av vitaminer og mineraler.. blant annet b-vitaminer som er bra for hårvekst, så derfor kan det helt klart funke. Men, når det er blandingsprodukter (med flere vitaminer sammen) så er det ofte lav dose av hvert vitamin, som kanskje ikke gir så mye effekt. Jeg liker derfor heller å kjøpe enkelt-vitaminer, da får jeg mere for pengene 😉 Så i stedet for å kjøpe en sånn fancy pakke kjøper jeg heller det jeg faktisk er ute etter, f.eks. et B-vitamin-kopleks i dette tilfellet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *