1-2-3 LAVKARBOBRØD

Oh well… fikk litt trøbbel med den filmen jeg snakket om for noen dager siden, men nå tror jeg at jeg skal få det til. Fingers crossed.

I mellomtiden har jeg «bakt» brød da, eller faktisk bare rørt sammen en 1-2-3 pakke….

Jeg har jo DENNE surdeigsbrødoppskriften som jeg har brukt fast i to år nå. Den er såå god, så jeg har jeg ikke brydd meg om å bake noe som helst annet. Men så har jeg lenge hatt planer om å prøve meg på et lavkarbo surdeigsbrød! Jeg har enda ikke satt inn støtet for å finne den oppskriften jeg vil prøve… Det er jo så lett å gjøre noe man kan og har gjort mange ganger, men plutselig litt mer tiltak å gjøre noe nytt… selv om det ikke er noe vanskeligere. Man må bare tenke… litt mer.

Så inntil videre kjøpte jeg med meg en sånn fiks ferdig pakke i helga, og bare rørte sammen men vann. Saaaabla enkelt, og perfekt når jeg var alene hjemme. Nystekt brød på 1 min, til én. I håp om at det skulle bli litt mer lettfordøyelig tilsatte jeg et par spiseskjeer surdeigsstarter, og lot det stå over natta…..

Vel, jeg vet ikke om det hjalp… brødet ble godt, og så enkelt som du kan få det. Men må advare om at det KAN gi litt ekstra luft i magen… ehe. Det er jo sukrin/erythriol i det, som er et sukkeralkohol (naturlig søtstoff som ikke øker blodsukker eller inneholder kalorier), og erteprotein. Regner med det var de to som gjorde… susen :p

Kan vell ikke anbefale å spise MYE av sånne type brød, men en sjelden gang er det helt alright. Tenker det er perfekt å f.eks. ha med på hytta. 1-2-3 nystekt brød til hyttefrokosten! Mmmmm.

Det er lov å være litt lat og jukse også 🙂 Jeg kjøpte pakken på rema1000 forresten, men finnes nok flere steder. På helsekost hvertfall.

Send meg gjerne tips til gode, lettvinte oppskrifter på lavkarbo surdeigsbrød! Jeg vil prøve meg! Og jeg deler så klart oppskrift på bloggen når jeg har fått til noe bra.

Håper dere har det bra! Regner med det er flere enn meg som synes dagene er litt mørke og kjipe, og begynner å bli veeeldig klar for vår? Januar og februar er helt klart de kjipeste månedene synes jeg. Og Luca og jeg har vært vant til å reise på akkurat denne tia av året. I fjor var jeg både i California og Dubai, men i år har ikke det gått på grunn av jobb. Der merkes godt ZZzz. Men hold ut folkens, det verste er over, snart er det lysere tider! <3

9 kommentarer

 1. Ok? Er det noe å blogge om at du bruker en ferdigmiks?

  1. Maren Aasen

   Definitivt!! Kjempeviktig å vise at det er ok også 🙂

 2. Hei!

  Lurte på om du kunne lage et innlegg med dine favoritter til hud eller et innlegg om hud-rutiner? 🙂

  1. Maren Aasen

   Hei! Har tenkt på det, så kanskje det kommer 😉

   1. Wii! Det hadde vært gøy! Alltid morsomt med ny input på slike ting. Elsker bloggen forresten – klikker innom stadig vekk. Du inspirerer veldig 🙂

   2. Maren Aasen

    Tusen takk for det =D <3

 3. Hei! Ser ofte på snapchat at du spiser salami, og jeg lurte på om det er noen spesielle typer salami som er bedre enn andre? For de inneholder jo ofte mye salt og tilsetningsstoffer, derfor vet jeg ikke helt hvilke typer som er «sunne» eller ikke..

  1. Maren Aasen

   Hei 🙂 Det stemmer, veldig glad i det! Jeg spiser stort sett en elgsalami fra det lokale slakteriet, Inderøy Slakteri. Saltet er ikke jeg redd, men vet ikke om noen helt uten tilsetningsstoffer. Det finnes nok ja, men kommer ikke på noen i farta. Se uansett etter en med minst mulig tilsetningsstoffer, støtt de lokale, og kjøp gjerne økologisk om du har valget 🙂

 4. Jantejorun

  Lol M, må være vondt å ha så mye fritids som deg at du må klage på andres kreative ideer:p Hvem har skrevet regler om hva det er lov å blogge om? Haha. Ha en sjukt fin og hjemmelagd helg om du vil:) Gleder meg til å teste ferdigmiksen, så får jeg tid til alt det andre gøye jeg må rekke også! Hihi, smask.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *