DAILY CALM – meditasjon

I dag skal jeg komme med et aldri så lite meditasjonstips, til deg som enten liker meditasjon, eller som har lyst til å prøve men kanskje synes det er litt for kjedelig til å gidde.

Jeg har blitt hekta på den daglige 10-minutteren på appen Calm.  Den passer perfekt om man trenger en liten stille pause løpet av en kaotisk dag, eller har alt for mye å tenke på når man prøver å sovne på kvelden.

Jeg husker den mest stressende måneden i fjor, mai, da jeg var alene i kombuchaproduksjonen, overgang til AS, mye regnskapsgreier, i tillegg til ernæringsklienter. Mye greier på en gang, og jeg kjente på stresset av alt som hang over meg, og følelsen av å aldri strekke til. Det var jo egentlig bare mentalt stress… tanken på alt som skulle gjøres.

Det var da jeg fant appen, som jeg ble helt avhengig av. Den har en ny 10-minutters meditasjonssekvens, Daily Calm, hver dag, med en blanding av deilige lyder (fuglekvitring, en knitrende peis eller regnet), og en behagelig stemme som guider deg til å fokusere på pust og stillhet. Hver dag avsluttes med fine og kloke ord man kan ta med inn i dagen.

Da gjorde jeg denne 10-minutteren nesten daglig, etter at jeg hadde stått opp, før jeg startet jobbdagen. Det var veldig deilig å bare finne roa helt, før mailer og verden utenfor tok, eller prøvde å ta kontrollen.

Nå på nyåret har jeg hatt behov for å ta den frem igjen. Men nå bruker jeg den mest når jeg legger meg, for å få alle tanker til å roe seg, så jeg sovner fortere. Det funker helt utmerket! Til og med Luca liker å få den med seg nå.

Den er akkurat passe lang til at jeg orker å gjøre det, og til og med gleder meg til mer neste dag. Føler jeg for mer enn 10 minutter er det også lengre sekvenser man kan lytte til. Det er til og med nattahistorier som er akkurat passe kjedelige til at du blir søvnig 😉

Det koster litt, men det er noen gratis uker først.Verdt å teste! De fleste har vell godt av å roe ned litt (også oppi hodet) om dagen. Og her er en liten smakebit….

…kjente du roen senke seg? Zzzzz

<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *