FASTELAVENSBOLLER FOR ALLE

Hallooo fra Oslo!

Jeg har kommet meg hit, og skal være her til søndag, grunnet Kick Off med bloggjengen (United Influencers). Vi skal på blåtur, og jeg kjenner ingen… så deeet blir veeldig spennende. Jeg kommer ikke hjem igjen før søndag, så tviler på at jeg får bakt noe fastelavensboller i helga, men tenkte at jeg kunne samle sammen noen oppskrifter til dere likevel. Noe for alle og enhver.

So here you go.

Bilde er hentet fra bloggen til Linda Stuhaug (med tillatelse) <3


FASTELAVENSBOLLER


Uten sukker – Linda Stuhaug 

Uten melk og gluten Gluten- og Melkefri Inspirasjon 

Lavkarbo boller – Karoline Berg Eriksen 

Uten melk, egg og gluten – Nirusverden

Sunnere boller med spelt Christine Bieker

Surdeigsboller uten gjær / lav fodmap – Julianne Lyngstad 

Veganske – Veganmisjonen  

Svenske semlor med mandelmasse – Gitte og Filip 

Helt vanlige fastelavensboller – Trines Matblogg 

Det var litt for alle og enhver det. Håper du finner noe du vil prøve. Jeg fikk så klart sååå lyst på boller når jeg satt å lette meg gjennom oppskrifter og bilder, så spørs om jeg må gjøre det når jeg kommer hjem på søndag, eller neste uke.

God fastelaven- og morsdagshelg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *