iHERB PAKKE

Som dere vet bestiller jeg ofte diverse fra iHerb.com. Her er det som kom i siste pakke, og det er allerede en ny på vei 😉 Siden grensen for å slippe toll er 350,- inkludert frakt, er det mange som spør hvordan jeg får til så mye i én pakke… svaret på det er at jeg har opptjente poeng, og får derfor rabatter. Men anbefaler altså fortsatt å heller bestille flere små pakker under 350,- for å slippe toll.

Om du er interessert i akkurat disse produktene klikk HER, så komme rett til de. Om du er ny kunde kan du bruke koden RGC867 for rabatt på din første bestilling.

YerbaMate-te, og bombilla for å drikke teen med. Hooked on this right now. Flere har spurt hva det smaker… det er ren grønn te, så det smaker rett og slett det… grønn te 😉

Maca, supermat/adaptogen for å f.eks. ha i smoothie. Det kommer mer om denne og andre adaptogener i mars. Og så klart HVA adaptogener er.

Favorittkollagenet – kollagen er viktigste proteinet i bindevevet. Dette er pulver som ikke smaker noe, blander seg lett ut i både kald og varm drikke, og er bra for blant annet tarm, hud, negler, ledd, bein og brusk. Denne kan blandes inn i det meste, og jeg bruker den stort sett i smoothie, kaffe og te

Vitamin D 4000 IU – høy dose. Jeg tar D-vitamin året rundt, men litt ekstra nå på vinteren

Fikk også men en gratis mørk sjokolade med mandler og havsalt. Veeldig godkjent!!

Fav deodorant og tannkrem (obs: denne er uten fluor, men tror de noen med fluor også). Også en tørrbørste som jeg gleder meg til å begynne å bruke. Den skal man skrubbe huden med før man dusjer for å øke blodsirkulasjon, gjøre huden myk og stimulere lymfesystemet under huden til avgiftning.

Tidligere iHerb-innlegg finner du under «kategori» øverst på bloggen, også «iHerb».

Disse små gleder <3

7 kommentarer

 1. Hei. Jeg synes du skal være litt forsiktig med å anbefale tannkrem uten fluor eller «unødvendige kjemikalier og dritt» som du skriver. Det er veldig godt dokumentert at fluor i små mengder som det er i tannkrem IKKE er farlig, tvert imot er det det som gjør tannkremen effektiv mot hull 🙂 Du kan lese en enkel forklaring her: https://forskning.no/forebyggende-helse/2013/03/er-fluor-i-tannkrem-farlig (eller gjøre et søk på pubmed for mer utdypende forklaring).
  Når du kaller deg ernæringsterapeut synes jeg du har et ansvar om å formidle informasjon som er vitenskapelig forankret til leserne dine og ikke spre unødvendig frykt for trygge produkter.

  1. Maren Aasen

   Mente ikke at fluor var «dritten». Men skjønner at det kan missforståes! Veldig dårlig formuler av meg, skal endre innlegget. De har noen med fluor også, skal tipse om det. Takk for innspill 🙂

 2. » Hooked on this right now. » Hva er greia med å bare tilfeldig slenge inn en engelsk setning der? Synd å se så mye bruk av engelske lånord, det er bare tull. Ellers en informativ blogg, søkte etter informasjon om iherb. Godt nyttår.

  1. Maren Aasen

   haha wtf?

 3. Tormod Holt

  Ser posten er gammel. Men i forhold til Fluor så er jo det klasset som nervegift og det er veldokumentert at Fluor ikke styrker tenner men svekker de. Har masse informasjon om dette om noen vil vite mer. Så helt riktig og veldig bra å advare mot fluor.

 4. Wenche Strøm

  Jeg kunne gjerne tenkt meg å handle fra iherb . Men det er helt umulig å gjøre for meg . Jeg har prøvd i flere år å handle fra de , men de godtar ikke mitt navn , når jeg skal betale . Jeg har prøvd å kontakte de , men jeg får aldri svar . Og mitt navn er ikke så rart at det ikke skulle bli godtatt . Jeg heter Wenche . Så jeg ser på iherb som useriøst

  1. Maren Aasen

   Hm det var jo veldig rart, men ikke noe jeg kan hjelpe deg med dessverre :/ Du får bare prøve flere ganger å få tak i kundeservice. Jeg har aldri opplevd de som useriøs.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *