ENERGI UTEN KAFFE

Ååh nok en fin helg; bare hjemme, bare familie, bare frisk luft. Det gir energi det! Ble skitur i skikkelig påskevær i dag.

Og hvordan det gikk med den kaffefrie uka? Det gikk som en lek!

Definitivt litt ekstra trøtt og slow den første dagen, men dagen etter spratt jeg opp 06.00 mer våken enn noen gang! SÅ deilig følelse. Var ikke så vanskelig å venne meg av det denne gangen heldigvis. Har kost meg med yerba mate-teen min, ellers ingen annen koffein eller stimulanter. Jeg hadde kaffe igjen i dag, men var ikke noe WOW. Godt fordi det er godt, men ikke noe jeg MÅ ha, og det er deilig. Kommer nok til å fortsette å drikke kaffe, men kommer helt klart til å kjøre mye mer te fremover. Rett og slett for å kjenne litt mer på det faktisk energinivået, også tilpasse deretter. Dessuten kjente jeg at jeg fikk mye mindre slim i halsen, så det er også et tegn på at det er lurt roe ned kaffedrikkinga.

I morgen skal jeg gjennomføre første økt i Crossfit Open (konkurranse). Sjitt gruer med litt, men gleder meg mest. Forteller mer i morgen om hva det er og hvordan det gikk.

Håper dere har hatt en fin helg! Noen som har blitt inspirert til å ta en pause fra kaffekoppen? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *