ÅRE VLOG: SNOWBOARD I MAGISKE FORHOLD

Hallooo i tirsdagen!

Her kommer en liten VLOG fra Åre forrige helg. Ingen Jon Olsson vlog eller fancy triks, bare pur glede og maaaaaagiske forhold. Drømmer meg tilbake når jeg ser den selv, og håper på enda en sånn dag veldig veldig snart! Også er det litt turmat-prat også da! Enkel, men sunn mat på tur, det er det vi alltid går for!

Se flere videoer på min youtubekanal HER, og trykk abonner 🙂

2 kommentarer

 1. Hei Maren,
  Jeg mistenker at jeg har noen matintoleranser som jeg ikke har kontroll på. Siden du har noen matintoleranser selv og virker veldig opptatt av tarmen, kunne du tenkt deg å poste et innlegg med forslag til frokost, lunsj, middag og kveldsmat med «tarmvennlig» mat?
  Tror flere kunne hatt nytte av et slikt innlegg! 🙂

  Oda

  1. Maren Aasen

   Hei Oda 🙂 Stort sett alle mine oppskrifter er «tarmvennlig» 😉 Se under kategorier -> oppskrifter øverst på bloggen. Har også skrevet en del om fordøyelse og tarm, så google «Maren Aasen fordøyelse» eller «tarm». Ellers tenkte jeg å ha dette som tema igjen på bloggen snart, regner med april, så da kommer det nok mer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *