HADE FEBRUAR, HEI MARS

YES! Jeg er like glad for at februar er over som jeg var for at januar var over! Heiiii positiviteten si….
Nei men helt serr, denne kulden. Hade og takk for deg. Jeg er fortsatt riiiimelig klar for vår og sol. Så jeg ønsker mars veeeeelkommen!

Foto: Eventlive.no fra UI Kick Off

MEG:
Startet måneden med litt lite energi, men vil si det har tatt seg opp på slutten. Det gjorde godt å ha en pause fra kaffe, og være skikkelig back in business med trening igjen. Fine turer på ski og snowboard går også i minneboka til februar. United Influencer Kick Off var definitivt også et høydepunkt! CrossFit Open er i gang, og er gøy og spennende! Og jeg har endelig kommet i gang med et mål jeg har for 2018; å lære meg portugisisk. Sånn ordentlig. Jeg hadde første privattime på skype i går!!! Snakket med en lærer fra Porto, Portugal. Lekser har jeg også fått. Så nå er jeg i gang, og skal jeg begynne å snakke mer portugisisk med Luca fremover.

…Ok februar var kanskje ikke så verst likevel ser jeg nå.


BLOGGEN:

Her har du blant annet fått sett litt om kraft (igjen), min daily calm meditasjon, energi og kaffe, noen kylling-oppskrifter, litt vintermagiii og avsluttet i går med min forever kjærlighet for kokosolje!


BESTE OPPSKRIFT
Det må bli denne mexicanske kyllingsuppa! Skikkelig varmende og god kosesuppe.

MEST LESTE INNLEGG:
Kraftdrikk – to favorittoppskrifter 
Av og til virker det bare meningsløst 
Fastelavensboller for alle 
En uke uten kaffe 
Mine beste måter å  bruke kokosolje på

MEST SETTE VIDEO
Det ble DENNE om hvordan jeg drikker kraft. Altså mine to favorittoppskrifter!

GLEDER MEG TIL:
Påske, mere ski, snowboard og sooool!!


BLOGGEN:
Her kommer det blant annet litt om adaptogener (hadde planer om å skrive om dette i februar, men valgte å vente til mars, så neste uke kommer første innlegg!). Det kommer også om noe jeg vet flere har ventet (alt for lenge) på, nemlig litt girl-talk… menssyklus, naturlig prevensjon og sånt no´. Resten av Crossfit Open øktene kommer også som sagt, ooog litt om essensielle oljer. Jeg har endelig fått flere herlige dufter i hus som jeg skal teste ut litt fremover, og skal så klart oppdatere dere litt på denne fronten når jeg har fått satt meg mer inn i det selv. Også påske ja så klart! Noe påskegreier må vi vell få til. Sjitt, og der var marsplanen helt stappa allerede.

Og forresten… i forbindelse med at jeg skal skrive om adaptogener har jeg noen spørsmål, siden det er noe jeg selv vil sette meg mer inn i og teste ut:
– Har du testet noen? I så fall hvilke erfaringer har du med det? Hva er dine favoritter og hvordan bruker du de? Legg igjen kommentar i kommentarfeltet 🙂


VLOG:
Tenkte å lage en liten snutt om den derre yerba mate teen min da, fikk ønske om det. Og ellers får jeg se hva som passer. Har fortsatt en sånn what-I-eat in a day-film på agendaen. Men vet ikke helt…. er det interessant eller ikke? Kom gjerne med ønsker! Skal jeg filme en Crossfit Open-økt? Eller noe mat? Feedback pliiiizz!

Yes, mars, bring it! Jeg gleder meg!

8 kommentarer

 1. Fantastisk å lese! Du er en stor inspirasjon og jeg elsker bloggen din. Masse god kunnskap og variasjon.

  Angående adaptogener er dette jeg begynte med i 2018, grunnet mye stress (både indre og ytre) og dermed mye sykdom.. Maca bruker jeg i matcha-latten min, og jeg synes det gir en spennende «karamell-aktig» smak. Føler den gir meg et ekstra «kick» og mer energi. Foruten om dette har jeg også brukt litt Reishi og Cordyceps som Latte (kokosmelk, kokt vann, litt gelatin, kokosolje, vaniljepulver, litt honning sammen med disse to adaptogene). Føler dette roer meg ned, og elsker å drikke det på kvelden. Dessverre har jeg nesten glemt det litt vekk i det siste, men nå tror jeg jammen meg jeg skal ta det frem igjen 🙂

  Gleder meg til å høre deg prate mer om det!

  1. Maren Aasen

   Tusen takk for det! <3 Og takk for input! =D Maca og reishi her også! Har lest om cordyceps og har lyst til å teste det, så de hadde på iherb så mulig det blir med neste bestilling 😉 Det er uansett lurt å ha en pause, eller bytte litt på de, så det tenker jeg bare er fint 🙂

 2. Har prøvd maca! Bruker det i smoothie, da jeg synes smaken er litt sterkt. Har brukt det siden før jul og økt dosen den siste mnd. Merker ikke veeeldig stor forskjell, men synes jeg får litt mer energi av å bruke tilskuddet 🙂 Har uansett lest mye bra om det – så hvorfor ikke ?? Blir spennende å lese! Gleder meg spesielt til å lese om eteriske oljer. Har tenkt veldig på å investere i det sammen med en diffuser?

  1. Maren Aasen

   Takk for input! 😀 Ja maca har en veldig spesiell og sterk smak. Jeg syntes den var ganske rar i starten, men liker den veldig godt nå, særlig i smoothie ja 🙂 Veldig spennende med oljene ja! Tror jaggu første innlegg kommer allerede i helga 😉

 3. Mye spennende som kommer! Må bare takke for en fantastisk blog. Syns at du og Pia Seeberg har de beste bloggene. Begge er en fin blanding av informasjon og litt hverdagsting. Jeg har for en stund siden bestemt meg å være veldig restriktiv med blogglesing, for det kan bli en tidstyve. Men dere 2 er verd tiden min!!!

  1. Maren Aasen

   Åååh så himla koselig å høre, tusen takk! 😀 Enig i både det med tidstyv og Pia! hihi <3

 4. Hei 😀
  Er matcha en adaptogen?

  1. Maren Aasen

   Hei du 😀 Så vidt jeg vet er det ikke klassifisert som et adaptogen (mer om dette kommer), men den kan nok ha adaptogen-lignende effekt; beroligende om man er stressa, og energigivende om man trenger et kick 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *